Корінний житель Бір-во про те, чому вчора почалися погроми. (Чому ріжуть каців)

22 жовтня 2013, 10:29
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
273

1 з жителів Бірульово надіслав на нашу редакційний адресу текст з описом його бачення проблем району, які призвели до погромів у неділю. (Багато літер, але цікаво написано. Хачі їх ріжуть аж гай гуде)


Ми публікуємо матеріал корінного бірюлівця, оскільки він, на наш погляд, допомагає зрозуміти приховану механіку конфлікту. Автор попросив опублікувати його текст анонімно.



Вчора спочатку вся Москва , потім вся Росія , а за ними і весь світ дізнався про моє рідне Бірульово. Багато хто дивується ситуації, що склалася , звідки стільки злості і ненависті ?

Відповідь на це питання я постараюся розкласти по поличках.
Отже, почнемо з самого початку.

Район Бірульово - Західне спочатку заселявся звичайними роботягами - робітниками заводу ЗІЛ та інших підприємств. Крім цього , район частково заселений « лімітою » - людьми з провінційних міст , залученими до Москви в якості робочої сили на великі промислові підприємства . Район ізольований від решти всієї Москви залізничними шляхами Павелецького і курського вокзалів. Є всього 2 виїзду з району : на МКАД і на Варшавське шосе. Нещодавно відкрили третій виїзд - через вулицю Подільських курсантів. Ідеальне місце для організації гетто.

   У лихі 90 -е в промзоні , розташованої в безпосередній близькості з Бірульово  став розвертатися бізнес - відкрився Покровський ринок і плодоовочева база . Як відомо , ринок і база поряд з житловим районом - це джерело підвищеної концентрації різного виду наброду . А так як торгівлею у нас займаються кавказці , то і набрід цей теж кавказький.

   У ті часи кавказці , що працюють на цих ринках і базі , жили або там же , де торгують , або знімали квартири в найближчих до ринку будинках в Бірульово.

   Після розвалу ЗІЛа та інших великих підприємств , на яких працювало переважна більшість жителів , місцеві залишилися біля розбитого корита , оскільки нічого , крім стояння за верстатом , просто не вміли. Хтось перепрофілювався , знайшов собі роботу. Хтось не витримав і спився. Хтось звалив з цього району. Хтось залишився і перебивався як може. Потихеньку квартири звільнялися , кількість зданих квартир росло , але так як район далеко не найпрестижніший і зручний для проживання , то квартирантів з числа росіян було знайти неможливо. 

   Тому хтось став здавати квартири кавказцям , хтось здавав через агентства і навіть не знав , що замість росіян в їх квартирі тепер живуть кавказці . А із зростанням кількості кавказців в районі стала активно рости злочинність. Спочатку по троху - грабежі , розбої. Потім розбірки , викинуті у вікна боржники , зарізані вночі місцеві , стрілянина і поножовщина кожен день і т.д.

   У зв'язку зі зрослою небезпекою місцеві стали звалювати активніше . І ось , коло замкнулося - більше кавказців , вище злочинність , менше місцевих , більше кавказців і т.д. Але звалити мають можливість не все. Найбідніші і найзатятіші залишилися .

   Природно , що все це місцеві жителі пов'язували з наявністю під боком Покровського ринку і плодоовочевої бази . І активно домагалися закриття і переїзду оних з території району , а ще краще взагалі з території Москви .
   У нульових ринок , який став просто епіцентром криміногенності , закрили. На час місцеві жителі зітхнули з полегшенням. Але за законом сполучених посудин , десь вибуло, десь прибуло . Вся шваль з ринку переїхала на базу і стала там активно плодитися .

Місцеві жителі знову стали стукати владі , мовляв , приберіть цю клоаку. І всі ці роки їх просто посилали .
Додайте до цього той факт , що в той час начальником місцевого відділення міліції був Азер , який кришував весь бізнес в районі.

   А ситуація тим часом загострювалася : я можу вас запевнити , що візьми абсолютно будь-якого жителя Бирюльова , він розповість як мінімум кілька історій про себе , своїх рідних або знайомих , як вони постраждали від цих кавказців: згвалтування, пограбування , розбої , побиття , вбивства. І частка розкритих місцевою міліцією справ незначна. Принаймні , ні мені , ні комусь із моїх друзів і знайомих невідомо жодного випадку розкриття злочинів проти них або їхніх рідних / знайомих. Про звичайні докучання я навіть не кажу , з цим стикалася кожна жінка , а тим більше дівчина в районі.

   Особисто про себе можу сказати наступне : мою подругу , якій тоді було 12 років , згвалтував хач , мого друга побили бітами і пограбували хачі , мою сусідку 85 років збили з ніг і вкрали сумки хачі , а менти , що приїхали на виклик , ще й вкрали з паспорта залишені там бабулею гроші.

   Хочу окремо відзначити , що наприкінці 90- х ми , після згвалтування моєї 12- річної подруги кавказцем , після бездіяльності міліції , самі ( 14-16 річні пацани ) збирали групи з пошуку цього виродка. Група розлюченої молоді в 150 рил на вулицях - це небезпечно. Напевно , так подумали менти і кавказці . Тому частина з нас пов'язали менти , а частину, що залишилася побили залізними прутами кавказці .

   Це свавілля і відсутність захисту від органів правопорядку місцеві ковтали , давилися , але ковтали . І вся ця злість на ментів і на кавказців глибоко засіла всередині місцевих жителів , як стиснута пружина.

   За ці роки кількість кавказців , а тепер ще і таджиків , росло , росло , і тепер , щоб знайти на районі кацапа, треба сильно постаратися. Це не перебільшення , зайдіть в яндекс - панорами , подивіться панорами району. А краще , коли все затихне , самі поїдьте подивитися.

   Кацапи або звалили , або сидять по норах , бо на вулиці просто небезпечно.

   Вся ця злість і ненависть до продажних ментів і кавказців копичилась навіть не рік , не п'ять , а десятиліттями. Місцеві відкрито ненавидять кавказців і ментів. І влада це спровокували сама. Як своєю політикою толерантності , так і своєю продажністю . Головне - бізнес. А люди - витратний матеріал.

   Недавнє вбивство спустило ці пружини. Люди вибухнули. Люди все життя страждали від цієї бази і тепер звинувачують у всіх гріхах тільки її. Я знаю , що база як така тут ні при чому. Але й людей я прекрасно розумію.

   Справедливості заради хочу сказати , що грабежі , вбивства і згвалтування відбуваються в Бірульово кожен день , але тепер до ментів за допомогою просто не звертаються , тому що сенсу немає взагалі. Вони в Бірульово не для захисту місцевих людей сидять , а для захисту свого бізнесу. А бізнес у них ведеться разом з кавказцями.

   Чому саме випадок Єгора Щербакова спровокував бунт? Просто він отримав широкий розголос. І якщо про щоденні злочину знає лише вузьке коло осіб , то про це випадку дізнався весь район і згадав всі свої проблеми , всі свої образи.

   Все, чого хочуть місцеві - це прибрати овочеву клоаку подалі від них. Нехай вони торгують чим хочуть в далекому Підмосков'ї , в чистому полі , подалі від людей. Тому що це не люди , а звірі . А спільно жити звірі з людьми не вміють. (C)
======
Коменти під текстом теж бомба! :) Наприклад =

Ганна - Васі • 2 дні тому

Проблема в тому, що влада у нас не наша, окупаційна. Головне її завдання - наше знищення, кавказці їй у цьому допомагають. Вони вже звикли до думки, що захоплення Роісі - справа часу і поводяться тут як вдома. Коцапів у себе вбивали і виганяли і тут роблять те ж саме. Доводилося з ними спілкуватися. Можу сказати точно, що навіть найкращі з них будуть для нас гіршими рабовласниками - на інші стосунки вони нездатні. Тому їх треба просто всіх вигнати! Всіх до одного.

==========
Ви розумієте тепер, чому гєїчі в Україні деруть мішок і вищать як зарізані на пропозицію звалити звідси нах, і припасти до грудей родєни? :) :)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.