УДАР по Батьківщині. Кінець об’єднаної опозиції

22 жовтня 2013, 20:53
Власник сторінки
0
183

Як і передбачалось, іспит на єдність опозиціонери впевнено не складають

Як і прогнозувалось раніше, чим ближче до виборів 2015 року, тим слабкіший зв'язок між опозиційними силами, які згуртувались під лейбою «Об’єднана опозиція».
Довибори на проблемних округах – реальний шанс посилити партійну присутність у Верховній Раді, а відповідно саме час гуртуватись задля досягнення спільного, задекларованого раніше результату.
Однак, не все так просто. Де-факто, почались президентські перегони, і Яценюк, Кличко та Тягнибок – кожний своє болото хвалить, поки не відкрито, але всі це вже розуміють.

Насправді довибори – перевірка єдності опозиції, перевірка готовності до взаємопожертви та спільних дій. Поки, як і передбачалось, іспит на єдність опозиціонери впевнено не складають.
До прикладу торги за округ №94 у м.Обухові йдуть і понині, просто не можуть домовитись кого висувати. Хоча більш яскравим прикладом є сумновідомий Первомайський округ.
По ньому від однієї тільки «Батьківщини» планують балотуватись два кандидати. Аркадій Корнацький – який цікавий Яценюку як грошова підтримка для партії та Михайло Соколов – який є старим вірним соратником Ю.Тимошенко, а зараз знаходиться в опалі до нової команди.
Далі - більше, УДАР не має на меті підтримувати жодного з опозиційних кандидатів, зокрема на виборчому округу у Первомайську. Очільник місцевої організації Макрян має усунути УДАР від активної підтримки інших партій, свідомо розуміючи, що УДАР не має шансів на перемогу висунутого кандидата – головна задача не додати шансів мнимим союзникам.
Закулісну гризню опозиціонерам стає все важче приховувати. Справжнє обличчя опозиціонери покажуть ближче до президентських виборів, але масштаби такої гризні під сукном вже не сховаєш.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.