Хмельницькі бютівці проголосують за імпічмент Президента

25 жовтня 2013, 13:13
Власник сторінки
0
185
Хмельницькі бютівці проголосують за імпічмент Президента

хмельницький Бют? є ще порох чи легке "попуківаніє"

Хмельницькі бютівці проголосують за імпічмент Президента

Холдинг.UA Корчовий Тарас

http://holdingnews.com.ua

На чергове засідання сесії Хмельницької міської ради, що відбудеться 30 жовтня, планують ухвалити звернення до Верховної Ради України з вимогою про невідкладний розгляд та прийняття проекту Закону України “Про порядок імпічменту Президента України”.

Відповідний проект рішення є на сайті міської ради.

Як стало відомо,12 вересня цього року депутати Хмельницької облради провали підтримку законопроекту про імпічмент президента - “за” проголосувало 12 депутатів із 71-го, який зареєструвався. До того ж бютівець Андрій Гордієнко навіть проголосував “проти” імпічменту.

Як відомо, у Хмельницькій міськраді нараховується 60 депутатів.

До слова..

Чого раптом вони так вирішили, не томущо обласні провалили такеж голосування? напевно що ні, але обласною фракцією БТ  ”порядкує” Гладуняк,соперник по міжпартійній боротьбі за владу в партії.

Чи може міські бютівці хочуть показати щось,що є ще якійсь порох?але то нічого не дасть і вони можуть й не усі проголосувати…побачимо…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.