Соратник Ігоря Маркова С. Бовбалан пакує валізи, партія «Родина» йде у підпілля

08 листопада 2013, 10:29
Власник сторінки
0
213

Після арешту І. Маркова, всі його соратники, які до цього тероризували всю Одеську область розбігаються хто куди, а «Родина» йде у підпілля…


Представниками партії «Родина» досягнута домовленість з дирекцією ТРК «Град», яка є однією із найбільш рейтингових телеканалів в Одеському регіоні (власник О. Козаченко – колишній нардеп від НУ-НС, бізнес-партнер      І. Маркова та колишнього Одеського міського голови О. Костусєва), про висвітлення подій навколо утримання під вартою І. Маркова та критику діяльності керівництва держави.

Після арешту І. Маркова, всі його соратники, які до цього тероризували всю Одеську область розбігаються хто куди, а «Родина» йде у підпілля…

У зв’язку з цим, серед активістів партії «Родина» поширюються чутки про, нібито, наміри співробітників прокуратури Одеської області поновити кримінальне провадження також стосовно їх однопартійця, депутата Одеської міської ради Сергій Бовбалана за фактом перешкоджання діяльності співробітників СБ України у 2009 році. З огляду на це, як стверджують партійці, С. Бовбалан розглядає можливість виїзду за межі України щоб уникнути покарання.

Рідний брат Ігоря Маркова - Олег, який є депутатом міськради Одеси,  також боїться опинитися за ґратами. На час виборів перебував у конфлікті з        І. Марковим, у зв’язку з цим балотувався у міськраду від ПР, з якої вийшов у вступив в «Родину». Тож поспіхом покинув територію України і, як стверджують ЗМІ, основним місце проживання депутата є місто Маямі, штат Флорида, США (http://закарпаття.net/society/10721-brat-markova-ta-yogo-soratniki-viyihali-z-ukrayini.html).

 Нагадаймо, 30 березня 2009 року проти депутата Одеської міської ради Сергія Бовбалана та охоронників І. Маркова прокуратурою Одеської області була заведена кримінальна справа за ст. 343 КК. Згодом ця справа була додатково кваліфікована за ч.2 ст. 345 КК, як напад на співробітників правоохоронних органів, що передбачає до 5 років позбавлення волі. У травні 2011 року слідство було завершено і С. Бовбвлвну пред’явлено звинувачення, а сама справа передана в Приморський суд м. Одеси. (http://www.svobodnaya.odessa.ua/index.php/news/4646-1207101054.html).


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.