ЧЕСТНочый движняк сует свой нос в наши жопы.

20 листопада 2013, 22:52
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
34
ЧЕСТНочый движняк сует свой нос в наши жопы.

Ты им все расскажи та покажи, чтобы они нам сели на головы и долго на них срали.

Тут ко мне пришло вот такое письмо:

Andrij Gucul
Шановний Геннадію Григоровичу! Громадський рух ЧЕСНО звертається до Вас як до кандидата в народні депутати із проханням оприлюднити свою декларацію про доходи і майно, автобіографію, а також наповнену конкретними планами дій програму. Із текстом звернення Ви можете ознайомитись на нашому сайтіhttp://chesno.org/news/1795/, на фб-сторінці рухуhttps://www.facebook.com/chesno.movement/posts/656384901067888або ж у вкладеному файлі. Зазделегідь дякуємо!

Движняк типа ЧЕСНО хочет меня развести на честность. Короче, им нужна моя декларация, они хотят поковыряться в моем белье, призывают рассказать, где у меня деньги лежат, и самое интересное, где я их беру. Если вы думаете, что деньги не пахнут то ошибаетесь. ОТ ДВИЖНЯКА "ТИПА-ЧЕСНО" веет мотивацией американского вездесущего носа, который пытается засунуть нам ЖОПУ и все разнюхать. 

Andrij Gucul ты американский запроданец, шпигун и просто зрадник! 

Я тебе пишу открытое письмо! Не твое блядь дело, где я зарабатываю свои деньги, и куда я их мать твою трачу.

Свою декларацию я отношу в налоговую, и не в твоей компетенции у меня требовать, что и как! 

Моя автобиография такая, мой дед прошел три войны, и на каждом шагу проклинал жидов за их развязывание. Я его потомок, и иду по его стопам!

Будешь лезть ко мне в жопу просто получишь по своему продажному рылу.

Иди ты нахуй со своим движняком ЧЕСНОЧным на их родину в зажопинск Шатовский, и там нюхай у них их декларации в их черных-еврейских жопах ковыряй!

Когда меня выберут, а меня выберут, я собираюсь вас всех чмырить как это делали казаки на Сечи ибо я их потомок! 

Вот тебе мудила ответ на МОВІ! 

Отвiт Запорожцiв Магомету IV : Ти, султан, чорт турецкий, i проклятого чорта сын і брат, самого Люцеферя секретарь. Якiй ты в чорта лыцарь, коли голою сракою їжака не вбъешь?! Чорт ты , высрана твоя морда. Hе будешь ты, сукiн сын, сынiв христыянських пiд собой маты, твойого вiйска мы не боiмося, землею i водою будем биться з тобою,враже ты розпроклятый сыну ! Распронойоб твою мать! Вавилоньский ты жихась, Макэдоньскый колесник, Iерусалимський бравирник, Александрiйський козолуп, Великого и Малого Египта свинарь, Армянська злодиюка, Татарський сагайдак, Каменецкий кат, у всего свiту i пiдсвiту блазень, самого гаспида онук, а нашего хуя крюк. Свиняча ты морда, кобыляча срака, рiзницька собака, нехрещений лоб,ну и мать твою йоб. От так тобi запорожцi видказали, плюгавче. Не будешь ти i свиней христiанских пасти. Теперь кончаемо, бо числа не знаемо i календаря не маемо, мiсяц у небi, год у кнызи, а день такий у нас, який i у вас, за це поцилуй за цэ в сраку нас!..










Щодо декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру кандидатів у народні депутати України

Звертаємо увагу політичних партій, які висувають кандидатів у народні депутати України, а також виборців, які мають намір балотуватис
я кандидатами у народні депутати України в порядку самовисування на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року, що для реєстрації особи кандидатом у народні депутати України до Центральної виборчої комісії подаються документи, передбачені частинами першою – третьою статті 55 Закону України "Про вибори народних депутатів України", крім декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру кандидатів у народні депутати України, яка відповідно до абзацу 1 розділу І Закону України "Про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223", частини третьої статті 104, частини шостої статті 107 Закону України "Про вибори народних депутатів України" при проведенні повторних виборів депутатів не подається.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.