Олекса Гладушевський стане куратором нового курсу в акторській школі "Фенікс"

04 серпня 2024, 16:22
Власник сторінки
0
2
 Олекса Гладушевський стане куратором нового курсу в акторській школі  Фенікс

Акторська школа «Фенікс» про другий запуск проєкту: якість, мистецтво, професіоналізм


Акторська школа «Фенікс» знову відкриває свої двері для молодих акторів. Після перерви, сповненої творчих роздумів та нових ідей, школа пропонує унікальний курс, який обіцяє стати майданчиком для розвитку та реалізації таланту. Куратором курсу стане відомий продюсер та режисер – Олекса Гладушевський. Його досвід та професійний підхід до роботи допоможуть студентам максимально розкрити свій потенціал.

- «Мені дуже сподобався освітній підхід, якій зосереджений більше на практиці, ніж на теорії. Зацікавила можливість завершити курс постановкою справжньої вистави, тому що тільки створюючи мистецтво наживо можна дійсно зрозуміти як працює багато важливих процесів. Мені імпонує, що школа заснована молодими, «палкими» творцями, які живуть з сучасною молоддю спільними інтересами, цікавляться схожими культурними сенсами, тому я очікую дуже крутий курс учнів, які будуть достатньо відкритими та креативними для цікавих творчих експериментів», — коментує куратор акторського курсу, продюсер та режисер Олекса Гладушевський.

Акторська Школа «Фенікс» вирізняється не тільки своєю соціальною складовою з наданням безоплатних місць на курсі для представників соціальних категорій постраждалих від війни, але й індивідуальним підходом до кожного студента.

Як зазначає засновник школи, актор  Олександр Єгоров: «Кожен актор — це окремий всесвіт та окрема історія». Це означає, що навчання буде адаптовано до потреб і можливостей кожного учасника проєкту».

В рамках соціальної акторської школи «Фенікс» студенти знайдуть однодумців, які так само прагнуть до самовираження і розвитку, пройдуть новітню акторську практичну програму підготовлену викладачами. Також заплановані майстер-класи від провідних діячів театру та кіно, що додадуть ще більше глибини їхньому навчальному досвіду.

- «Для мене дуже важливі деякі моменти в системі роботи нашого проєкту, а саме: єдність команди, результативність програми, прагматичні зміни, чітко сприймати зворотний звʼязок від студентів. Дуже важливо працювати в максимально реалістичних умовах, а не створювати «мильну бульбашку», яка надає уявне враження роботи та розвитку. Наша команда – це професіонали своєї справи та щиро відданні мистецтву люди. Я всім серцем ціную довіру колег та вірю в те, що ми доведемо результативність нашого експериментального підходу та станемо передовою творчо-освітньою платформою України», — розповідає засновник акторської школи «Фенікс» Олександр Єгоров.

Наприкінці курсу учасники матимуть можливість продемонструвати свої досягнення на сцені у виставі, поставленій куратором курсу.  Також підготують фестивальні короткометражні фільми разом з викладачами, які будуть просуватись на різноманітних українських та закордонних кінофестивалях. Це стане важливим етапом на їх акторському шляху та можливістю показати результати своєї праці.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: театр,культура,актори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.