Сотні переселенців зібрались на події акторської школи «Фенікс» та ВДНГ

01 травня 2024, 11:33
Власник сторінки
0
9
Сотні переселенців зібрались на події акторської школи «Фенікс» та ВДНГ

ВДНГ та соціальна акторська школа «Фенікс» провели благодійний зірковий концерт


28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором завершила наймасштабніший літературний фестиваль «Книжкова країна» на ВДНГ. Дві години української поезії, живої музики та звучання улюблених українських пісень у виконанні талановитих артистів Олексія Тритенко, дуету Anna Maria, Krylata, Тетяни Кришталь, Оксани Пекун, Анжеліки Гирич та студентів акторської школи не залишили нікого байдужими.

Сотні вдячних глядачів були присутні на благодійному творчому вечорі, а бурхливі оплески не стихали протягом всієї програми. Концертна зала Universum Hall була заповнена маріупольцями, родинами військовослужбовців, переселенцями з окупованих та деокупованих територій України. Глядачі були вражені потужною та яскравою програмою, яку підготували артисти благодійного проєкту.

Соціальна акторська школа «Фенікс» та ВДНГ разом з відомими українськими акторами та артистами таким чином підтримали людей з різноманітними соціальними статусами та наголосили на важливості єдності українців.

Благодійну ініціативу публічно підтримали: Народні артистки України — Оксана Пекун, Ауріка Ротару, Ольга Сумська, Анжеліка Гирич; Заслужений артист України, військовий Олексій Тритенко; актриса національного театру ім. І. Франка — Тетяна Кришталь; дует Anna Maria; Krylata.

Новим творчим відкриттям для глядачів стали учасники благодійного творчо-освітнього проєкту — соціальна акторська школа «Фенікс», серед яких: військовослужбовці ЗСУ, переселенці, діти захисників України, молодь з малозабезпечених та багатодітних родин. Викладацький склад разом з засновником та головним режисером школи — Олександром Єгоровим додали немало зусиль до того, щоб соціалізувати молодь через творчість, допомогти реалізувати та розкрити свій творчий потенціал до першого виходу на сцену.

«Наразі ми стали частиною фестивалю «Книжкова країна». Наш благодійний захід став фінальним у чотириденній програмі Книжкової країни. Це було дуже відповідально, бо можна сказати, що ми закривали цей фестиваль. Я щиро вдячний всім колегам, акторам та артистам за підтримку цього заходу, бо він важливий не тільки з погляду популяризації української культури, але і як психологічна підтримка переселенців та рідних наших воїнів. Не менш мене вразили й студенти нашої соціальної акторської школи «Фенікс». Вони сьогодні не просто чудово виступили, але і зробили велику добру справу для всіх присутніх у залі. Ми працюємо у вірному напрямку», — говорить засновник соціальної акторської школи «Фенікс» Олександр Єгоров.

Покидаючи залу, глядачі зі сльозами на очах дякували артистам та організатору за неймовірний концерт та пережиті емоції.

Наприкінці благодійного вечора, організатор події виказав вдячність ВДНГ, адміністрації «Universum Hall» та фестивалю «Книжкова країна» за організацію книжкового фестивалю, підтримку та допомогу з організацією події для постраждалих від війни українців.


Фото: Андрій Піддубняк



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: концерт,культура,Артист
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.