Таку СолоХу ви ще не чули!

27 квітня 2024, 14:39
Власник сторінки
0
8
Таку СолоХу ви ще не чули!

СолоХа переросла музичну концепцію Бебешко

Днями відбулася прем’єра нового кліпу СолоХи«Даремно». Співачка здивувала прихильників кардинальною зміною образу та музичного напряму. З цієї пісні артистка розпочинає новий музичний період — сучасної ритмічної та танцювальної музики.

«Піснею “Даремно” я розпочинаю певний музичний період мого життя — еру стильної та модної СолоХи. Якщо раніше образ СолоХи був створений продюсером Володимиром Бебешко відповідно до того часу, то зараз я сама вже вирішую якою мені бути. Я бачу себе дорослою, більш освіченою, сучасною та прогресивною. Ви побачите мене зовсім інакшою — від зовнішності до стилю музики», — ділиться артистка.

В основі сюжету історія кохання: колись він приховував свої почуття до неї, граючи роль холодного та зухвалого, а вона марно розкривалася йому та вірила у взаємне кохання. Цей біль надовго затримується в її серці, але тепер у неї все добре, кохання минуло, адже на все є свій час.

«Піснею "Даремно" я хочу розповісти про стосунки, які давно завершилися, але хлопець намагається їх відновити. Головний сенс пісні полягає в тому, що розбитий келих важко склеїти. Цінуйте те, що маєте та не робіть помилок, із-за яких потім пошкодуєте, коли всі спроби повернути кохання будуть даремними», — розповідає СолоХа.

Роль головної героїні в кліпі зіграла Лілія Олійник. Акторка, яку можна побачити доволі часто в останніх відеороботах СолоХи. Лілія так само змінила імідж в цій роботі на сучасну епатажну жінку. Вона зіграла роль тіні, яка весь час переслідує співачку. Наприкінці, Лілія передає артистці ключ від дверей, які ведуть в новий музичний світ.

СолоХу та Лілію Олійник пов'язують не тільки професійні стосунки, але й дружні та духовні. Лілія розвинена та дуже глибока особистість. Для СолоХи вона як мама — завжди її підтримує і вірить в неї. Її присутність як музи на знімальному майданчику надихає артистку.

СолоХа продемонструвала яскраві образи у новій відеороботі. У кліпі співачка предстала у стильних та неординарних образах, які вона підготувала у тандемі з молодою стилісткою Єлизаветою Коноваловою.

Автор тексту та музики — Богдан Слутий. Це молодий та талановитий автор, який тільки нещодавно зʼявився на музичному просторі, але вже встиг попрацювати з відомими українськими артистами.

СолоХу з Богданом повʼязує цікава історія знайомства. Саме в той період, коли співачка з командою була в пошуках нового музичного напрямку у своїй творчості, на одному з концертів до неї звернувся Богдан Слутий. Він презентував флешку з демоверсіями пісень, серед яких СолоХа й обрала пісню "Даремно".

Так і почалася співпраця та початок нового етапу у творчості артистки.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.