Андрій Чорновол планує підкорити український YouTube

21 квітня 2024, 17:13
Власник сторінки
0
15
Андрій Чорновол планує підкорити український YouTube

Шоумена та телерадіоведучого Андрія Чорновола нагородили за підтримку благодійних заходів та розвиток музичної індустрії

Нещодавно Андрій Чорновол отримав відзнаку як почесний експерт премії Kids Gravity TOP-100 за розвиток музичної індустрії та підтримку благодійних проєктів. Андрій регулярно проводить благодійні заходи та аукціони, на яких збирає величезні суми для військових, дітей й тих, хто потребує підтримки.

«Я вважаю своєю місією підтримувати й об’єднувати людей на благодійних івентах. Такі заходи завжди важливі. А в наш час тим паче. Особливо зворушливі — виступи для дітей. Після кожного ми довго спілкуємось, фотографуємось. Мені, як батьку двох хлопчиків, хочеться робити максимум для того, аби у всіх наших дітей були щасливі очі», — ділиться Андрій Чорновол.

У його портфоліо як професійного ведучого наймасштабніші події: головна музична премія України M1 Music Awards (3 роки поспіль), найбільший фестиваль східної Європи ATLAS WEEKEND, благодійний дитячий фестиваль Чорноморські Ігри, премія Золота Жар-птиця, Хіт-конвеєр, Великий Весняний Концерт та багатьох інших.

Професійна візія шоумена та телерадіоведучого — підтримувати українську музику і наших артистів.

У програмі «Своєрідне Шоубіз» на телеканалі М1 ведучий щотижня аналізує події з життя знаменитостей, а в «Головному хіт-параді України» презентує найкращі треки українських виконавців. Також Андрій — ведучий проєкту «МУЗ.РЕДАКЦІЯ», який дає шанс молодим талановитим артистам потрапити на радіо і бути почутими широким загалом. Ведучий щодня прокидається до світанку, аби будити слухачів одного з найпопулярніших шоу «Ранковий Двіж» на Нашому радіо.

«Впевнений, що культура зараз на часі, як ніколи. Це те, що ідентифікує націю, дає натхнення і наснагу жити у найстрашніші дні. Наша музика настільки крута, прогресивна і стильна, що вона неодмінно має звучати гучно на весь світ. Саме для популяризації української музики та артистів я створив рубрику «Хто у топі», яка збирає мільйони переглядів у Тік Ток» — розповідає Андрій.

Серед найближчих професійних планів Андрія Чорновола — підкорення українського YouTube, тож будемо стежити за анонсами на офіційних сторінках ведучого та підтримувати проєкти, покликані популяризувати українську культуру.


Андрій Чорновол шоумен, телерадіоведучий з 15-ти річним досвідом, обличчя телеканалу М1, ведучий «Weekend Show», «СвоєРідне ШОУБІЗ», «Головний Хіт-парад України», шоу «Ранковий Двіж» на Наше Радіо, проєктів «Муз.Редакція» і «Хто у Топі».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: культура,ведущий,радіо
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.