LADOSHKO – "Щаслива": нова любовна балада, зігріта щастям

08 лютого 2024, 10:57
Власник сторінки
Журналіст
0
6
 LADOSHKO –  Щаслива :  нова любовна балада, зігріта щастям

Співачка LADOSHKO презентує свою нову пісню "Щаслива", яка обіцяє стати саундтреком до щасливих, найтепліших моментів у вашому житті.

"Щаслива" – це не просто пісня, це відчуття, яке розквітає у кожному відтінку кожної ноти. Текст, написаний самою Людмилою Ладошко, несе в собі історію про пошук себе, сміливість зізнатися у коханні та мить, коли відкриваються ворота до безмежного щастя.


Андрій Ігнатченко (IKSIY music), саундпродюсер треку, каже: "Ми створювали цей трек, щоб кожен слухач відчував теплу атмосферу і танцювальний ритм сонячного настрою. Музика – це наш спосіб поділитися почуттями і "Щаслива" це саме така пісня".


Режисерка відео Ольга Семьошкіна обрала головним героєм кліпу Олега Ковальчука, відомого учасника телешоу "Мастер Шеф", щоб подарувати глядачам неповторний образ кохання та щастя. Відео пронизане символікою води, що вказує на чистоту почуттів та силу кохання.


"У цьому відео я хотіла передати магію моментів щастя. Вода стала ключовим символом – як чистота відносин, так і емоційна глибина почуттів. Разом із відомим Олегом Ковальчуком та витонченою музикою LADOSHKO ми спробували донести до глядача враження, які торкаються серця та залишають незабутні сліди в душі", – додає режисер Ольга Семьошкіна.


Не пропустіть момент, коли музика і візуальне мистецтво зливаються в одне ціле, створюючи справжню магію щастя.

Приєднуйтесь до LADOSHKO у світі "Щасливої" любові та відчуттів!


"Ця пісня – віддзеркалення моєї власної історії. Я вірю, що кожен знайде в ній щось своє, що розчулить та залишить посмішку на обличчі. "Щаслива" – це наш спільний подарунок вам, друзі. Будьте щасливими!" – ділиться LADOSHKO.


"Щаслива" – це ваш шанс відчути магію кохання та зануритися в безмежність емоцій. Приєднуйтеся до LADOSHKO та дозвольте цій пісні стати звуковим супроводом вашого щасливого моменту.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: премьера,Ковальчук,українська музика,МастерШеф
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.