Юний талант, велика мета: Софія Нерсесян вкладає серце в пісню за волю

26 січня 2024, 13:57
Власник сторінки
Журналіст
0
10
Юний талант, велика мета: Софія Нерсесян вкладає серце в пісню за волю

Українська волонтерка та юна співачка Софія Нерсесян презентує нову пісню "Нам треба", яка стала відгуком на складні події в сучасній історії України.

Пісня "Нам треба" звучить як гімн мужності та відданості, розповідаючи про боротьбу українського народу. Слова, наповнені глибоким почуттям і пристрастю, розповідають про незламну віру українців у свою країну, незважаючи на випробування. 


Це мотивація не опускати руки і йти вперед, боротись і допомагати кожного дня.


У відео роботі на пісню, Софія звертає увагу на питання полонених військових батальйону "Азов", які відіграють величезну роль у захисті України. 

Головним героєм кліпу став Анатолій Басенко, відомий як "Бас", якого по праву можна назвати героєм нашого часу, ведучи боротьбу за Україну з 2014 року. 

“Бас” один з тих добровольців, які наприкінці березня 2022-го на гелікоптері полетіли у вже оточене російською армією місто Маріуполь. Був поранений, переніс ампутацію кінцівки, а потім російський полон і таке очікуване повернення в Україну. Життя "Баса" – це історія відданості, сміливості та рішучості, яка залишає невиліковні сліди в історії України. 


Софія Нерсесян разом з командою творців пісні створила незабутній музичний твір, який залишається актуальним для кожного українця. "Нам треба" – це пам'ятник силі, відданості та любові до України.



Підтримайте українську музику та дух нації разом з піснею "Нам треба" від Софії Нерсесян!


Пісня уже доступна на всіх музичних платформах!


Додаток: Софія Нерсесян активно продовжує займатись волонтерською діяльністю. Так, на днях,  за 2000$ був проданий унікальний герб України зроблений зі сталі, що виробляли на заводі Азовсталь, який Софія виставила на аукціон. Це був подарунок їй за допомогу ЗСУ та створення патріотичної пісні “Нам треба”. Всі кошти направлені на допомогу нашим захисникам.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: музика,боротьба,українська музика,ЗСУ,полонені
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.