Музичний телеканал Music Box покаже найкращі кліпи 2023 року у новорічну ніч

27 грудня 2023, 14:28
Власник сторінки
Журналіст
0
27
Музичний телеканал Music Box покаже найкращі кліпи 2023 року у новорічну ніч

У новорічну ніч музичний телеканал Music Box транслюватиме найкращі кліпи 2023 року у проєкті ТОP 100.

ТОР 100 - найочікуваніший проєкт року на музичному каналі Music Box. Це п'ятигодинна передача, що транслюється щорічно 31 грудня, та представляє найкращі кліпи календарного року за версією телеканалу. 

У ролі ведучого цьогорічного ТОР 100 було обрано Олександра Волошина, одного з найпопулярніших блогерів України. Відтепер рейтинг артиста визначатиметься не тільки за ротаціями на радіо та телебаченні, але й за його впливом у діджитал та соцмережах.

«Я давно мріяв стати ведучим музичного каналу. Це мій перший новий досвід та творчий експірієнс. Якраз під Новий рік давні мрії мають здійснюватися. Тому вмикайте Music Box 31 грудня і замість 15 секунд, як в інстаграм сторіз - ми будемо разом с вами цілих 5 годин!», - ділиться Волошин.

За словами блогера, глядача здивує артист, який став першим зі ста, але цього 2023 року - він дійсно номер один.

Компанія Cosmolot виступила спонсором показу проєкту TOP 100. Cosmolot підтримує не лише благодійні проєкти, а й робить значний внесок в  розвиток української культури: нових та відомих виконавців, музичних премій та концертів.


*** ТОP 100 - це авторський проєкт телеканалу Music Box, який щорічно підбиває підсумки кращих кліпів. В ролі ведучого - найпопулярніший артист року. В різні часи в ролі ведучих були MONATIK, DOROFEEVA, WELLBOY.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: музика,ведущий,блогер,телеканал,Топ-100,українська музика,А. Волошин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.