Кліп Ракіцької «Помаранчеве серце» зібрав більше 100 тисяч переглядів на YouTube

20 грудня 2023, 19:17
Власник сторінки
0
109
Кліп Ракіцької «Помаранчеве серце» зібрав більше 100 тисяч переглядів на YouTube

Пісня, присвячена фанам Шахтаря, припала до душі й гравцям донецького клубу

Кліп «Оранжеве серце» співачки Ольги Ракіцької, створений у співпраці з культовим українським режиссером, автором легендарної «Фортеці Бахмут» Віктором Скуратовським, за кілька тижнів зібравши понад 100 тисяч переглядів на YouTube.

Прем'єра пісні відбулася у Гамбурзі перед матчем Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Антверпен". Тоді ж Оля презентувала і кліп, головними героями якого стали уболівальники донецького клубу, які взяли безпосередню долю у його створенні: кожен учасник масових сцен був фанатом «Шахтаря», а поклонники команди з різних куточків світу надіслали власні відео, де під приспів «Помаранчевого серця » демонстрували фірмові шахтарські молотки, стрибали та обіймалися.


За короткий проміжок години пісня «Оранжеве серце» стала вирусною у футбольному та фанатському середовищі «Шахтаря». Фані клубу, які готуються захищати та захищають нашу країну під цей трек тренувалися на полігонах. Схвальні відгуки отримала пісня й від гравців донецького клубу.


«Оранжеве серце» – це перша «футбольна» пісня Олі Ракіцької, на створення якої її вдохновили чоловік Ярослав. "Шахтар" та її фані. За словами співачки, «Шахтар» для Донецька, області, України – це більше ніж команда, а футбол – це більше ніж спорт. «Ті, хто також має відношення до цієї прекрасної гри, думаю, впізнають і зрозуміють багато емоцій та думок, які закладені у пісню», - зізнається Оля.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: YouTube,клип,Шахтар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.