Запальна прем’єра нового кліпу Volkanov & СолоХа

12 листопада 2023, 20:42
Власник сторінки
0
8

СолоХа та Volkanov запалюють у своєму новому кліпі «Всі жінки відьми»

10 листопада відбулася прем'єра нового кліпу від запального дуету  Volkanov та СолоХа. Ця іронічна історія зачаклованого кохання між виконавцями розповідає нам про те, що жоден чоловік не в змозі встояти перед прекрасними, ніжними і чарівними жінками. 

Співпраця між артистами виявилась доволі неочікуваною. Коли Volkanov писав саме цю пісню, він шукав образ партнерки та головної героїні для виконання треку. «І хто, як не артистка СолоХа краще за всіх підходить на роль головної «Відьми» в українському шоубізнесі» — каже артист.

СолоХа із задоволенням підтримала ініціативу виконавця, і внесла свій шарм і містичний вайб в цей музичний твір! Пройшов тільки місяць з народження дитини, а співачка вже приступила до зйомок нового кліпу та активно гастролювала.

«Ця іронічна пісня створена, щоб дарувати виключно позитивні емоції. Яких всі ми так потребуємо. Сподіваємось, що наш кліп підніме всім настрій. Любов переможе!» — розповідає СолоХа.

«Я у захваті від нашої співпраці! Глядачі дуже тепло сприймають цю пісню на наших концертах. Ну, а ми на цьому не зупиняємось. Чекайте нових прем'єр!» — додав Volkanov

Зйомки відбулися 16 жовтня та тривали всю ніч. Події кліпу розгортаються у барі, де познайомилися герої цієї любовної історії. Артисти запалюють на танцювальному майданчику та заряджають всіх своєю енергетикою та позитивом. Ці завзяти танці вже підкорили

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.