Співачка NATíYA презентує автобіографічну пісню “Закохані”

21 жовтня 2023, 12:04
Власник сторінки
Журналіст
0
6

NATíYA - нове імʼя в українській музиці з грузинською кровʼю та якісним баченням музики.

Українка грузинського походження NATíYA презентує нову пісню “Закохані”.

“Закохані” - це про закоханість з першого погляду, про те, коли ти не знаєш чи переросте ця історія у кохання. Ця пісня про почуття, що беруть вверх і долають твій розум і надихають тебе, незважаючи на те, що ви здаєтесь різними один одному. 

“Пісня «Закохані” була написала приблизно рік тому, коли я вже прожила ці емоції. Тоді я вже була готова поділитись цим досвідом і слова самі лились і складались у пісню. Думаю, що багатьом дівчатам дуже знайома історія такого кохання!” - розповідає NATíYA.

Ця пісня написана з особистого досвіду, і тому вона є дуже особливою для співачки.

Відеороботу до цієї пісні виконавиця знімала у Києві і порівняла її з коханням.

“Зйомки відео проходили в дуже екстремальних умовах. Дуже незручні підбори не мого розміру, останні спекотні дні і палюче сонце, куди точно не підходив мій чорний піджак. І найголовніше… зйомки на даху 23 поверха! Заради гарних кадрів ми забрались навіть на технічний поверх, куди зазвичай люди вже не лізуть. Але це був дуже крутий досвід, і ця зйомка точно залишиться у моїй пам’яті надовго. Так само і в коханні: проходячи через різні перешкоди, ти все одно шукаєш свою людину, з якою у майбутньому будуєш сім’ю”, - поділилась NATíYA після зйомки.

NATíYA планує дуетну роботу, яку запрем’єрить вже цієї осені. 


Посилання на музичні платформи: 

 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.