Софія Нерсесян представляє ремікс пісні "Пташка"

17 жовтня 2023, 11:37
Власник сторінки
Журналіст
0
7
Софія Нерсесян представляє ремікс пісні  Пташка

Юна музична сенсація Софія Нерсесян, 8-річна волонтерка та талановита артистка, презентує ремікс на пісню "Пташка".

 Цей трек став справжньою пригодою для прихильників молодої виконавиці та представляє новий рівень творчості.


Софія Нерсесян, яку часто називають "юною волонтеркою" та "талановитою виконавицею", вже завоювала популярність завдяки своєму потужному голосу та здатності зачаровувати аудиторію. Її оригінальна пісня "Пташка" вже отримала величезну увагу завдяки її сильному посланню та емоційній виконавській майстерності.


Автори цього музичного шедевру, Валерія Фурман та Олександр Василенко, створили текст, який майстерно передає почуття дитини, її мрії та надії. "Пташка" це не просто пісня про кохання до України, вона відображає силу та відвагу, необхідні для збереження миру в світі.


У реміксі "Пташка" над яким працювали резиденти радіостанції KISS FM - 2K DJ та MalYar, музика отримала нове звучання та енергію, яка додає треку додаткову динаміку та сучасність. Ця версія пісні надає їй нового життя та робить її більш доступною для молодого покоління слухачів.


"Пташка" - це не просто пісня, це сповнена емоцій та відчуттів музика, яка надихає, рухає до дій та залишає слухачів зачарованими. Ця пісня - вже частина спадщини української музичної сцени та приклад великої сили музики в об'єднанні людей.


Софія Нерсесян - не лише обдарований музикант, але і позитивний приклад для усіх, навіть у такому юному віці. Під час періоду повномасштабної війни, вона постійно бере участь у благодійних акціях та зібрала вже понад 7 мільйонів гривень допомоги для військових та постраждалих від конфлікту. Її благородність та відданість справі надихають інших дітей та дорослих.


З релізом реміксу "Пташка" Софія Нерсесян продовжує дивувати світ своєю талановитістю та музичною старанністю. Цей трек обов'язково надихатиме та заряджатиме позитивом слухачів. Не пропустіть можливість почути "Пташка" в новому форматі та насолодитися музикою, яка змінює світ на краще.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: волонтер,Притула,українська музика,пісня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.