Автор хіта «за горизонтами» NAIMES представив нову пісню «Магія»

15 вересня 2023, 12:23
Власник сторінки
Журналіст
0
86
Автор хіта «за горизонтами» NAIMES представив нову пісню «Магія»

NAIMES – український співак і музикант, який працює в жанрі Pop та Hip-Hop. Автор та виконавець романтичних пісень в сучасному стильному звучанні, які нікого не залишать байдужими.

Популярність 19-річний юнак здобув з виходом треку «за горизонтами» — загальна кількість прослуховувань на стрімінгових платформах більше 1 млн.  


Сьогодні автор хіта «за горизонтами» NAIMES представив нову композицію «Магія»


Пісня «Магія» – розповідає історію про дівчину, яка викликає неймовірне захоплення своєю особливою привабливістю. Її присутність викликає вразливі емоції та дивовижні спогади. 


Автор відчуває неймовірне враження, мов час зупинився, коли дівчина поруч. Її присутність – це настільки непередбачуване та захоплююче явище, що здається або магією, або аномалією.


Разом з треком виконавець представив лірик-відео на своєму новенькому YouTube-каналі, кожне відео – це продовження попередньої музичної історії. 


Автором слів і музики, як і попередніх пісень, залишається NAIMES.

Сингл NAIMES «магія» доступний для завантаження на всіх цифрових майданчиках країни!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: українська музика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.