Співачка-диво Софія Нерсесян вражає світ своєю новою піснею "Пташка"

15 серпня 2023, 13:12
Власник сторінки
Журналіст
0
19
Співачка-диво Софія Нерсесян вражає світ своєю новою піснею  Пташка

Співачка Софія Нерсесян, неймовірно талановита 8-річна артистка, дивує та вражає світ своєю новою піснею "Пташка" та відеороботою на неї.

Співачка, яку називають юною волонтеркою та талановитою виконавицею, вже здобула популярність завдяки своєму потужному голосу та ідеальному слуху. Її нова пісня не лише про любов до України, але й говорить про силу та відвагу, необхідні для збереження миру.


Автори цієї композиції, Валерія Фурман та Олександр Василенко, створили текст, що вразливо відтворює почуття дитини, її мрії та сподівання. "Пташка" – це викрик душі, який звертається до Бога з проханням про захист Землі та подарунок ясного та спокійного неба, що дуже тонко підкреслено у відео роботі.


"Пташка" – це пісня, яка має потужне послання, а її виконання від Софії Нерсесян робить її ще більш вражаючою. Ця пісня становить гідну спадщину для української музичної сцени та додає зірковості молодому поколінню артистів.


Софія Нерсесян – не лише обдарований музикант, але й позитивний приклад для усіх, навіть у такому юному віці. Під час періоду повномасштабної війни, вона добровільно взяла участь у благодійних акціях та зібрала понад 7 мільйонів гривень допомоги для військових та постраждалих внаслідок конфлікту. Її благородність та відданість справі вражають та надихають інших дітей та дорослих.


Пісня "Пташка" вже доступна на всіх , і слухачі можуть насолодитися її глибокими почуттями та потужною енергією. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: новинка,Українська культура,голос діти,благодійність,діти,українська музика,діти війни,ЗСУ,благодійний концерт,пісня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.