Лірична душа KOLA заспівала з юною співачкою VLADA K

12 серпня 2023, 10:33
Власник сторінки
Журналіст
0
9
Лірична душа KOLA заспівала з юною співачкою VLADA K

Лірична душа KOLA записала дуетом разом з юною артисткою VLADA K пісню «Вірте люди у дива».

Співачки ведуть діалог з минулим та майбутнім, ніби подорожуючи часом, зустрічаються з собою й кажуть важливі слова. Прем’єра нової композиції та кліпу на неї відбулася 10 серпня на YouTube-каналі співачки та інших музичних платформах.


Головною метою пісні є ідея, що не важливо скільки прожито років і які б негаразди не зустрічалися по життю, попри все треба мріяти та вірити у дива, адже зі слів співачок: "Бо темрява дуже слабка, коли віра жива".


Відомо, що всі пісні KOLA є віддзеркаленням її почуттів та думок, композиція «Вірте люди у дива» не стала виключенням. Пісня побудована оригінальним способом: в ній співачки попри часові виміри ведуть діалог – Влада з собою у майбутньому, а Настя навпаки переноситься у дитинство. В образі Влади симбіоз власних мрій юної співачки та заповітних бажань маленької Насті, адже KOLA так само в її віці вірила щиро у дива, і вони з нею траплялися. А образ Насті – симбіоз її дорослої та тільки уявної Влади у майбутньому, яка хотіла б себе побачити через багато років, і їй це вдається. KOLA зі всією ніжністю звертається до своєї внутрішньої дитини, закликаючи не опускати руки, не зневірюватися та продовжувати мріяти, щоби не втрачати цей магічний зв’язок з дивами попри дорослішання. 


«Всі ми родом з дитинства, і дуже важливо саме в ньому навчитися вірити у найкраще і дива. Зберігати цю віру продовж всього життя, адже неважливо скільки виповнилося років, в душі все одно живе маленька дитина. А також віра у дива як ніколи потрібна зараз українським діткам, які переживають страшні події війни. Цей стан душі має підтримувати їхню крихку психіку. Я дуже хочу, щоби з кожним з нас сталися ті дива, в які ми віримо», – прокоментувала прем’єру Настя.


«Потрібно не знецінювати свої дитячі мрії і вірити, що вони обовʼязково мають здійснитися. Головне – наполегливо працювати над ними та не втрачати віру в себе і в дива. Тому якщо хтось скаже, що твої бажання занадто нереальні, не треба це сприймати серйозно. Варто не забувати, що навіть найбільші досягнення колись теж були просто мріями!», – поділилася своїми думками Влада.


Пісня має стати мотивувальної для всіх слухачів, адже позитивні думки призводять до радісних подій, а їх зараз катастрофічно не вистачає. Прослухати «Вірте люди у дива» можна на всіх музичних платформах.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: українська музика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.