IKSIY та SESTRA представили нову пісню "Забери"

31 липня 2023, 11:06
Власник сторінки
Журналіст
0
12
 IKSIY та SESTRA представили нову пісню  Забери
SESTRA - Забери

Музичний гурт SESTRA, разом з саундпродюсером IKSIY (Андрій Ігнатченко) зі своїм яскравим і унікальним звучанням, презентують свою нову пісню "Забери".

"Забери " - пісня, що розповідає історію зустрічі двох самотніх душ, які поєдналися в одне ціле. Вона про кохання, яке приходить дуже неочікувано. В основі цієї пісні лежить особистий досвід солістки гурту, яка через втрату і самотність знайшла надію у важкі часи. 

Пісня  "Забери" також ставить акцент на актуальний соціальний аспект - дівчата, які чекають на повернення свого коханого з війни і кожного дня мріють опинитись в його обіймах. Гурт SESTRA усвідомлює цю проблему і хоче підтримати всіх закоханих. Дівчата вірять у силу музики, яка здатна посилити зв'язок між людьми та надихнути на нові почуття надії й щастя.

IKSIY та SESTRA впевнені, що трек "Забери" стане по-справжньому магнітним для слухачів завдяки своїй емоційності, легкості та розумінню глибини людських почуттів. Це справжнє втілення сил і протиріччя, що присутні в нашому житті.

Саме жіночі почуття і жіночність відобразила режисерка Анастасія Афанасьєва в кліпі на цю пісню, зйомки якого тривали два дні, а дівчатам довелось провести 8 годин у воді постійно пірнаючи.

 «Це було неймовірно складно. Мабуть одна з найскладніших зйомок у нашому житті. Але це великий досвід, який ми отримали. Ну і задоволення від процесу та від самої роботи. Маємо надію, що людям теж сподобається, адже саме для них ми стараємось» - ділиться солістка гурту SESTRA.

 Пісня та кліп уже доступні на всіх .

Залишайтеся на зв'язку з SESTRA, щоб бути в курсі усіх подальших новин, та готуйтеся відчути хвилю емоцій, яку принесе трек "Забери".


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: музика,премьера,новинки,українська музика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.