Влад Ситнік відкрив благодійний вечір у Каннах

03 червня 2023, 13:19
Власник сторінки
Журналіст
0
28
Влад Ситнік відкрив благодійний вечір у Каннах
Влад Ситнік відкрив благодійний вечір у Каннах

В Каннах відбувся благодійний вечір присвячений підтримці України та української культури - West Charity evening of Ukrainian culture, beauty and fashion Ukraine fashion film festival

Захід проходив у рамках всесвітньо відомого Каннського кінофестивалю і зібрав понад 500 гостей, серед яких були представники мерії міста Канн, заступник мера - Thomas dе Pariente, голлівудські продюсери, французька та українська кіноспільнота, зіркові представники шоу-бізнесу та багато інших.



Влад Ситнік, співак, Золотий голос України, урочисто відкрив захід виконанням Державного гімну України. Він також вразив присутніх виконанням української пісні "Соколята".


Окрім  того на сцені цього вечора виступали Kamaliya Zahoor, Kozak Siromaha , гурт «Tonka», Oleg Skrypka & Pinky band, Анастасія Валаваніді.





Ведучим вечора виступив Тімур Мірошниченко.




Також відбувся показ колекцій від дизайнерів та брендів: Alona Çini, Apsara, Blanc by Blanc, by Vel, Dukachi, Ekaterina Chepak, Victoria Soprano Group, Angela Shapovalova, Mon Blanche, Step by Step kids. В арт корнері були представлені роботи Оксани Левченя, Ірини Максимової, Tasha Oro, Rockahbrand, Ponad та  вироби українських ремісників.




Головною ціллю заходу став благодійний аукціон в підтримку проєкту постачання евакуаційних машин для поранених на передову благодійного фонду  “Коло” та  проєкту “Пташки” благодійного фонду “Відчуй”. 

Лотами аукціону стали: кільце з шматка міни від дизайнерки  Тетяни Чорної, вино, що вижило від goodwine, комплект мерчу Збройних сил України від Олексія Рєзнікова, вино Саакашвіллі, що вціліло під час обстрілів в Ірпіні та писанка з гільз «Крим» проєкту Ponad. 



Основним лотом аукціону став прапор України, підписаний президентом Володимиром Зеленським, його представили Олена Кравець і Олександр «Терен» Будько, боєць батальйону «Карпатська Січ». Прапор був проданий за 50000 євро. 




Організаторам вдалося зібрати близько 100 000 євро. 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Каннский кинофестиваль,Українська культура,аукціон,благодійність,українська музика,кінофестиваль,прапор України,гімн,Голлівуд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.