"Як моя любов" - нова пісня від VOLKANOV

05 квітня 2023, 14:12
Власник сторінки
Журналіст
0
73
 Як моя любов  - нова пісня від VOLKANOV
VOLKANOV

Співак VOLKANOV представляє свою нову пісню "Як моя любов", яка зібрала в собі унікальний стиль ретро та шарм українського шансону, з використанням баяну у музиці.

Нова пісня Volkanov "Як моя любов" привертає увагу своїм неповторним ретро-стилем та романтичними словами, що залишають незабутні враження.


Пісня "Як моя любов" пропонує слухачам ностальгійну подорож до часів, коли баян був невід'ємною складовою української музики. VOLKANOV додає до ретро-романтики свій унікальний стиль та голос, створюючи цікавий музичний мікс.

Слова "більш таких нема на світі, як моя любов" запам'ятовуються з першого прослуховування, залишаючи почуття тепла та любові.


“Кохання, ось що нас окрилює кожного дня. І навіть в самі тяжкі часи, коли ми за сотні і тисячі кілометрів один від одного воно гріє нашу душу, дає надію і силу боротись. Надихає на нові звершення і рятує від печалі. Я це бачу постійно, сотні відео де двоє людей зустрічаються після розлуки, саме такі зустрічі вплинули на мене і народилась нова пісня” - ділиться VOLKANOV



"Як моя любов" - це пісня, яка зможе доторкнутися до душі кожного, хто мріє про кохання, пристрасть та романтику. Вона пропонує слухачам згадати про те, що справжні почуття завжди залишаються в нашому серці.


Пісня "Як моя любов" вже доступна на всіх музичних платформах, прямо зараз ви можете насолодитися неперевершеною атмосферою ретро-романтики від VOLKANOV.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Верка Сердючка,весна,премьера,українська музика,любов,пісня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.