Важливість обіймів від близьких: VOLKANOV презентує нову пісню

17 березня 2023, 10:01
Власник сторінки
Журналіст
0
46
Важливість обіймів від близьких: VOLKANOV презентує нову пісню
VOLKANOV

Молодий український співак VOLKANOV – презентував нову ліричну пісню "Обіймами", яка всього за день встигла потрапити в плей-лист "Мікс нових релізів" на YouTube.

VOLKANOV - талановитий артист, що народився та виріс у Бердянську, маленькому містечку в Україні, що зараз перебуває в окупації. Його непересічний голос та вміння виражати емоції через музику у 2018 році не залишили байдужими глядачів головного вокального шоу країни X-Factor 9 де він став супер-фіналістом.

Незабаром після свого успіху на X-Factor 9, VOLKANOV отримав пропозицію приєднатися до колективу Андрія Данилка. Разом вони виступали на концертах по всій країні та за її межами.

У 2022 році VOLKANOV випустив свою першу сольну пісню-присвяту "Намалюю" для України, яка стала сенсацією серед українців. Її популярність стрімко зросла, та не тільки завдяки надзвичайному голосу артиста, але й завдяки глибокому почуттю патріотизму та любові до своєї країни, яке він вдало передав у своїй пісні. "Намалюю" потрапила в плей-листи всіх радіостанцій країни та завойовує серця нових слухачів кожного дня.

Нова пісня "Обіймами" - це нагадування про важливість фізичного дотику та любові у наших стосунках. Для VOLKANOVа пісня "Обіймами" - це спосіб висловити подяку рідним людям за підтримку та любов.

"Обійнявши близьку людину, тягар війни здається не таким важким – саме таким був посил цієї пісні, яка була написана одного зимового вечора, після зустрічі з найріднішими людьми, яких я дуже давно не бачив. Цією піснею я хочу сказати, що не дивлячись на всі обставини, які нас оточують, треба пам’ятати, що любов – це наша головна зброя. І один з її проявів – це обійми…" – ділиться співак.

Пісня вже доступна на всіх стрімінгових платформах


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Верка Сердючка,музика,Данилко,прем'єра,українська музика,співак
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.