IKSIY та гурт SESTRA запалюють «Новорічне світло»

19 грудня 2022, 20:09
Власник сторінки
Журналіст
0
5
 IKSIY та гурт SESTRA запалюють «Новорічне світло»

Відбулась прем'єра нової пісні IKSIY та гурту SESTRA - Новорічне світло.

Напередодні Різдва та новорічних свят гурт SESTRA та музичний продюсер Андрій Ігнатченко (IKSIY) презентують святкову пісню та відеороботу на неї.


Це буде перший Новий рік, який Україна зустріне під час повномасштабної війни. Але, не дивлячись ні на що, українці прикрашають ялинки та намагаються створювати новорічний настрій. Ця пісня може стати своєрідним гімном цього Нового року. Вона про наше сьогодення та мрії, про щасливе майбутнє, про сімейне тепло і затишок, якого багатьом зараз не вистачає.


Над створенням музики та аранжуванням пісні «Новорічне світло» працював саунд-продюсер гурту SESTRA - Андрій Ігнатченко. Завдяки вдалому поєднанню концепції мажорної гармонії та сучасних ритмів, пісня отримала легкий та святковий настрій.


«На створення слів пісні мене надихнула думка про те, що ми не можемо подарувати ворогу наше свято. Українці - це неймовірно сильна нація і, не дивлячись на війну, ракети, що руйнують наші міста, ми продовжуємо жити, робити свою справу і творити, тому що, попри все, Різдво і Новий рік настане», - ділиться  солістка гурту SESTRA, Інеса.

«Ми маємо святкувати незважаючи на всі негаразди, що нас спіткали. А особливо, ми маємо подарувати свято нашим діткам. Вони мають вірити у Новорічне диво, у Різдвяну казку. Їх дитинство має бути щасливим і запам'ятатись добрим і прекрасним, а не лише вибухами та повітряними тривогами», - розповідає Аліна, з гурту SESTRA.

«Новорічне світло» - це пісня, яка точно поверне вас думками в найщасливіші моменти життя, подарує посмішку і тепло, яке вас чекає вдома, де б ви зараз не були.

Над лірик-відео працював режисер Савчак Ярослав, а його героями стали талановиті діти творчого об’єднання «Парадіз».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: премьера,голос країни,українська музика,Новий рік,ялинка,пісня,світло
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.