200 000 грн для ЗСУ зібрали в Києві на концерті "Музика війни"

23 листопада 2022, 12:51
Власник сторінки
Журналіст
0
26
200 000 грн для ЗСУ зібрали в Києві на концерті  Музика війни

18 листопада у київському ресторані Boho відбувся великий благодійний івент - концерт “МУЗИКА ВІЙНИ”. Організаторами події стали Boho та портал “МУЗВАР”.

Метою події стало залучення гостей до благодійної справи - збору коштів на придбання позашляховика Jeep для Реактивного дивізіону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Для цього волонтерами “Тилові Хом’яки” було відкрито публічну банку, до якої кожен охочий міг докластись гривнею через донат, взявши участь у аукціоні зіркових та військових лотів, або просто придбавши квиток на подію.


Велика кількість гостей та лотів допомогла зібрати 200 тисяч гривень. Цієї суми вистачить не тільки на купівлю авто, а й для придбання термобілизни військовим. Несподіванкою для організаторів та гостей концерту став вихід на сцену директора благодійного фонду “Захисти життя” Кульчицького Дениса з потужною промовою та подарунком військовим 95-ї у вигляді 50 висококласних бронежилетів.


На події серед лотів були представлені зіркові бокси від ) окрім подарунків для всіх зірок події та розіграшу б’юті-боксу на сцені, зробив фінальний фінансовий внесок для досягнення поставленої мети збору.


Вже днями на сторінках “МУЗВАР” та Boho у соцмережах буде представлено звіт з передання авто на фронт разом із закупленою термобілизною та отриманими 50 бронежилетами від БФ “Захисти життя”. Проте портал “МУЗВАР” та ресторан Boho планують продовжувати добру ініціативу з підтримки нової української музики та організації благодійних івентів.


“Дякуючи Boho, ми вже готові анонсувати передріздвяний концерт у Києві, бо до нас звернулося декілька великих благодійних фондів та організацій щодо конкретної співпраці та допомоги на фронті. Ми з радістю продовжуємо тримати “культурний фронт” разом з нашими неймовірними представниками креативної індустрії - артистами, блогерами, журналістами, ведучими, режисерами. Разом до перемоги!”, - коментують співзасновники порталу “МУЗВАР” Льоша Донцов та Юліан Новак. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: благодійність,українська музика,ЗСУ,концерти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.