Vlada K святкує свій перший ювілей

10 січня 2022, 22:02
Власник сторінки
Журналіст
0
16
Vlada K святкує свій перший ювілей

Сьогодні їй виповнюється лише 10 років, а вона вже може скласти конкуренцію дорослим артистам, Vlada K святкує свій перший ювілей.

Співачка Vlada K святкує десятиріччя, свій перший ювілей Влада вирішила відсвяткувати в ОАЕ .
«Кожен свій день народження я намагаюсь відзначати якось по особливому , тому цього року разом із сім’єю вирушили в тепло , бо я дуже люблю сонечко і море , це був важкий рік для мене і фізично і морально , багато працювала та майже не приходилось відпочивати , тому поєдную святкування з відпочинком» — говорить юна співачка.


Нагадуємо, що у минулому році Vlada K випустила новий EP-альбом «Boom» автором якого став Дмитро Сисоєв, відзняла дві відео роботи на пісні «Схованки» та «Boom», стала володаркою премії 100 успішних українців в номінації «Дитина року Покоління Z», першої незалежної премії Музвар в номінації «Кращий україномовний дитячий проєкт України 2021», та це далеко не всі заслуги співачки і вона не збирається на цьому зупинятись.

Vlada K вже активно працює над своїм другим студійним альбомом та вже цієї весни презентує перший сингл з нього.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.