Rina Ri презентувала БДСМ-кліп

22 грудня 2021, 13:54
Власник сторінки
Журналіст
0
14
Rina Ri презентувала БДСМ-кліп

Співачка Rina Ri презентує новий трек та відеороботу "A&D" (Ангел или Демон).

 Пісня про кохання та відносини між чоловіком та жінкою. Про боротьбу в середині жінки і її намагання бути для чоловіка завжди "ангелом".

Відеоробота на трек була відзнята в одному з заміських комплексів Львову. Робота вийшла дуже відвертою з елементами БДСМ.

"Ми жінки дуже складні особистості, в нас завжди вирує величезна гама емоцій, наш настрій змінюється так швидко, що ми навіть самі іноді не розуміє як це сталось. Ми і ангели і демони одночасно. Я дуже задоволена, що нам вдалось передати цю боротьбу і при цьому зробити кліп відверто-сексуальним" - ділиться співачка.

Окремо треба відзначити костюми головної героїні, що чітко підкреслюють образ ангела та демона.

В режисерській лінії можна прочитати постійну боротьбу добра зі злом, білого та чорного, Інь і Ян. Все це підкреслено унікальною хореографією.
Режисером відеороботи  виступив Олег Піліпенко :

«Для нашої команди працювати із новим для нас артистом це завжди творчий виклик.

Ріна дуже яскрава й талановита дівчина, і мені дуже хотілось виділити й підкреслити ці риси, а також додати у історію більше вогню, щоб зірка співачки спалахнула ще яскравіше! Радий, що нам це вдалося!»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.