Discovery представляє «Драйвери змін» — шоу про людей, які змінюють світ

21 грудня 2021, 11:49
Власник сторінки
0
13
Discovery представляє «Драйвери змін» — шоу про людей, які змінюють світ

Із грудня 2021 року Discovery розпочинає трансляцію нового серіалу «Драйвери змін». Кожна з п'яти серій буде присвячена важливим екологічним темам, як-от: океан, природа, повітря, відходи та клімат.

Прем'єра шоу стала можливою завдяки ініціативі Discovery RISE («Зменшення нерівності та підтримка розширення прав і можливостей»). Вона об'єднує аудиторію по всьому світу й надійних некомерційних партнерів, які спеціалізуються на подоланні екзистенційних загроз сьогодення та впровадженні істотних змін. 

Перша серія документального серіалу присвячена забрудненню океану та руйнівному впливу пластику на підводний світ і людське життя. У ролі першого драйвера змін виступила Емілі Пенн — захисниця океану, яка вивчає екологічні проблеми в найвіддаленіших куточках планети. Емілі розповідає, як пластик і хімічні відходи забруднюють океан. Вона заснувала жіночу неурядову організацію eXXpedition, що допомагає людям усвідомити наслідки неконтрольованого використання пластику та зрозуміти рівень токсичного забруднення океану. Організація влаштовує жіночі дослідні експедиції на морі та віртуальні подорожі сушею, щоб з'ясувати причини забруднення води пластиком, а також знайти способи розв'язання проблеми. А ще створила SHiFT — сайт, що пропонує користувачам сотні рішень для боротьби за чистий океан. 

«Моя любов до океану з часом переросла в занепокоєння його майбутнім. Подорожувати та відкривати чудові краєвиди — це, звісно, цікавий досвід, але я зрозуміла, що океан заслуговує набагато більше уваги. Під час зйомок фільму я була на восьмому місяці вагітності, і моя кров містила 29 хімічних речовин, заборонених ООН. Як це впливає на мене? Як це впливає на мою дитину? Як це впливає на всіх нас і що ми можемо зробити, щоб це змінити? Ось лише кілька питань, які додають мені рішучості та спонукають до змін заради всіх дітей, які прийдуть у цей світ і які заслуговують жити в кращих і здоровіших умовах», — зазначила Емілі Пенн.

«Discovery — компанія, що має конкретні цілі та довгу історію і використовує свій бренд для впливу. Кожним випуском нового шоу ми сподіваємося надихнути аудиторію діяти заради кращого майбутнього. Першим кроком має бути ​​визнання проблеми, і це одна із цілей проєкту «Драйвери змін» — привернути увагу до стану довкілля, допомогти глядачам зрозуміти, який вплив вони чинять на природу, і спонукати до дій заради спільного майбутнього. Героями програми стали люди, які присвятили життя впровадженню змін у своїх сферах. Кожен епізод представляє одну людину та її місію у розв'язанні екологічних і кліматичних проблем. Цими розповідями ми сподіваємося показати глядачам приклад того, як стати частиною позитивних змін», — каже Едіна Константинеску, директорка з маркетингу, досліджень і соціальних ініціатив Discovery CEEMEA & PayTV.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: шоу,премьера,сериал,Discovery
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.