Дивіться документальний серіал «Аляска: Сім'я з лісу» на Discovery

09 грудня 2021, 13:47
Власник сторінки
0
13
Дивіться документальний серіал «Аляска: Сім я з лісу» на Discovery

Після руйнівної лісової пожежі, яка охопила ранчо Норт Стар минулого року, родина Брауні повернулась оглянути місце.

Глава сім'ї, Біллі, підтримував своїх рідних, адже їм складніше пережити наслідки стихії. Він надихає їх на нові пригоди, допомагає зберегти мрії — полювання за золотом та подорож на Аляску.

Новий сезон шоу «Аляска: Сім'я з лісу» родина Браунів присвячує своєму улюбленому батькові Біллі Брауну. Він був першовідкривачем, тому його рідні прагнуть зберегти мрії Біллі та жагу до пригод для наступних поколінь.

За кілька тижнів до лісової пожежі сім’я Браунів знайшла вхід у золоті копальні на невивчених ділянках своєї землі. Новий маршрут веде Птаха, Дощ та Ведмедя, за скарбами до понад 70 футів під землею.

Після лісової пожежі в горах родина повернулась до своєї садиби, щоб оцінити збитки та вирішити, чи варто й надалі боротися за мрію, яку вони будували у Вашингтоні. Але дехто з Браунів має власний план та хоче залишитись на Алясці.

Тільки-но родина оговталась від збитків через пожежу, вони втратили главу сім'ї — Біллі. Батька, чоловіка та героя для їх родини. Ця втрата викликала багато змін для кожного з них. Мрія, за яку Біллі так важко боровся заради своєї сім’ї, висить на волосині.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: премьера,Discovery,Аляска
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.