10 найсміливіших ролей Ніколаса Кейджа

30 листопада 2021, 14:51
Власник сторінки
0
15
10 найсміливіших ролей Ніколаса Кейджа

Бути фанатом Ніколаса Кейджа означає ніколи не знати, чого очікувати. Протягом своєї кар’єри відомий актор зіграв кілька справді неочікуваних ролей у безлічі захопливих фільмів.

У кінострічці «В’язні країни привидів»  (зараз на AMC+)

Нік Кейдж зіграв головну роль у багатьох фільмах про помсту, але лише в цьому розмахує бензопилою на тлі постапокаліптичної пустелі, залитої неоном. У фільмі жахів режисера Паноса Косматоса Кейдж грає Реда — відчайдуха, який хоче помститися вбивцям своєї дівчини. Перетинаючи пекельний пейзаж, що нагадує обкладинку хеві-метал-альбому, Ред вирушає на пошуки кривдників із сокирою та арбалетом. Кейдж отримав схвальні відгуки за гру в цій стрічці, яка максимально відповідає його акторському стилю.

  1. «Поцілунок вампіра»
Ніколас Кейдж зробив собі ім’я, граючи щирих диваків. Однак «Поцілунок вампіра» — кінематографічний шедевр. Дивний голос, який нагадує Спіколі з фільму «Круті часи в “Ріджмонт Хай”», кумедні манери, раптові спалахи божевілля… Культова комедія жахів представляє Кейджа в образі завзятого япі Пітера Ло, чиє слабке розуміння реальності руйнується, щойно він відчуває смак крові. Чи дійсно Пітер — вампір або ж усі жахи існують лише в його голові? Геніальна гра Кейджа змушує нас сумніватися разом із героєм до самого кінця.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: кино,Николас Кейдж,фильмы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.