До 75- річчя ЮНЕСКО проводить конкурс для учнів 8-11 класів.

24 листопада 2021, 09:19
Власник сторінки
0
37
До 75- річчя ЮНЕСКО проводить конкурс для учнів 8-11 класів.
ЮНЕСКО

АМУ в рамках співробітництва з Національною комісією України у справах ЮНЕСКО проводить Всеукраїнський творчий конкурс «Здорова планета, здорова людина ‒ спільна відповідальність, спільні зусилля: мій образ майбутнього» серед учнів Асоційованих шкіл ЮНЕСКО.

Національна комісія України у справах ЮНЕСКО  спільно з Асоціацією міст України проводить  Всеукраїнський творчий конкурс «Здорова планета, здорова людина ‒ спільна відповідальність, спільні зусилля: мій образ майбутнього».

 Цей конкурс проводиться серед учнів Асоційованих шкіл ЮНЕСКО. Конкурс започатковано як один із проектів до 75-річчя діяльності ЮНЕСКО.

Київську область  у конкурсі представили Броварська гімназія ім. С.І.Олійника та Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6.

До 31 жовтня тривав перший етап.  Школи визначилися із переможцями:

  • Бровари:

Кириченко Анастасія  - 10-Б клас     Конкурс малюнків

Рудницька Діана – 11-В Конкурсн творче есе

Трухін Олександр 11 - Б Конкурс аматорський фільм

Лозовський Ілля 11-В    Конкурс аматорський фільм

  • Біла Церква:

Тарабріна Софія Олександрівна  - 8-А клас         Конкурс малюнків

Конкурс проводиться серед учнів 8-11 класів і переможців визначають у трьох номінаціях: аматорський фільм, творче есе, малюнок.

Офіційні результати Конкурсу будуть оголошені Головою Оргкомітету творчого конкурсу 20 грудня 2021 року в Міжнародний день солідарності людей. Переможець у кожній із трьох номінацій буде нагороджений поїздкою до міста Париж (Франція) з метою відвідування штаб-квартири ЮНЕСКО та ознайомлення з роботою Посольства та Постійного представництва України при ЮНЕСКО.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.