Зустрічайте новий сезон програми «Золота лихоманка: Бурхливі води»

22 листопада 2021, 12:19
Власник сторінки
0
25
Зустрічайте новий сезон програми «Золота лихоманка: Бурхливі води»

Високо у віддалених горах Аляски Чілкат команда чоловіків з Дакоти повертається на багаті землі у пошуках золота, намагаючись протистояти природним явищам

Від’їзд легендарного шахтаря звільняє місце для нових шукачів скарбів. Один з них готовий пожертвувати життям заради зарплати. Побоюючись, що снігопад зашкодить їх планам, шахтарі намагатимуться знайти вихід у новому сезоні шоу «Золота лихоманка: Бурхливі води», прем’єра якого в Україні відбудеться 23 листопада на каналі Discovery та Discovery+.

Після рекордного видобутку золота минулого року ветеран-золотошукач Дастін Херт повертається на Аляску й бачить свою шахту Мак-Кінлі-Крік засипану снігом у результаті сильного снігопаду. Сніг створив чимало труднощів. Від непрохідних доріг до бурхливої білої води, викликаної рекордним таненням снігу. Але у шахтарів немає вибору — вони повинні подолати всі перешкоди, які кидає матінка-природа, якщо хочуть знайти купу золота, що може змінити їх життя.

Поки Дастін і його команда безстрашних шахтарів долають стихію, його батько Фред Херт повертається на Аляску з шокуючою новиною. Вперше за чотири роки Фред відмовиться від роботи на гірських водах і розпочне полювання за корисними копалинами. Це його місія, яка допоможе зберегти спадщину сімейства шахтарів. Для Дастіна раптова зміна планів Фреда — це чудова можливість керувати двома бригадами одночасно. Звісно, для цього потрібно багато інвестицій і вдвічі більше робочої сили, але Дастін знає, що така можливість трапляється один раз у житті.

Нові перспективи також додають небезпеку в одній із найскладніших гірничих робіт на планеті. З чотирма новими членами екіпажу Дастін тепер відповідає за життя восьми людей. Він кидає собі виклик, як ніколи раніше. Чи окупиться велика азартна гра Дастіна ще одним рекордним сезоном, чи це навпаки приведе до фінансового краху?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: премьера,Discovery,Аляска
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.