У пошуках Атлантиди: відкрийте найзагадковіше місце з новим шоу на Discovery

19 листопада 2021, 11:21
Власник сторінки
0
9
У пошуках Атлантиди: відкрийте найзагадковіше місце з новим шоу на Discovery

Експерт Стел Павлу та вулканологиня Джесс Фенікс, використовуючи свіжі факти, намагатимуться розкрити таємницю зникнення незвичайної цивілізації у новому шоу Discovery «У пошуках Атлантиди».

Розкопуючи затонулі міста, архаїчні артефакти та місця геологічних катастроф, Стел і Джесс подорожують по всьому світу, досліджуючи стародавні поселення в пошуках легендарного загубленого міста.

Разом Стел та Джесс знаходять докази, що вказують на падіння легендарної Атлантиди. Їхній досвід допомагає їм у цьому: експерт Стел Павлу є автором новаторської теорії щодо дати знищення Атлантиди, він вважає, що це сталося на початку п’ятого тисячоліття до нашої ери. А вулканологиня та дослідниця Джесс Фенікс завдяки своїй роботі побувала на шести континентах, де організувала та очолювала понад 25 науково-дослідних експедицій.

Протягом експедиції Стел і Джесс опинятимуться у неймовірних місцях. Вони побувають на Чорному морі, де досліджуватимуть 7000-річний скелет, похований у золотих скарбах. Також вони побачать таємничий грецький острів, де жителі розвиненої стародавньої цивілізації побудували масивну мармурову піраміду. Стел Павлу та Джесс Фенікс вивчатимуть нові археологічні місця вздовж Адріатичного узбережжя Хорватії. Підводні реліквії стародавньої системи мостів приведуть їх до вікової легенди втраченого міста, в масивну воронку, яка запросто могла поглинути цілий населений пункт.

Дивіться «У пошуках Атлантиди» на телеканалі Discovery з 20 листопада та відкривайте таємниці загубленого міста разом з експертами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: премьера,Discovery,остров Атлантида
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.