"You are the one" - новий альбом співачки Поліни Крупчак

16 листопада 2021, 11:21
Власник сторінки
Журналіст
0
13
 You are the one  - новий альбом співачки Поліни Крупчак
Поліна Крупчак

Співачка Поліна Крупчак презентує англомовний альбом "You are the one".

"You are the one" - це 2-й англомовний альбом у репертуарі Поліни.

 Він написаний у стилі retro synthwave та synth pop.

Дуже легке поєднання synthwave та магічного вокалу змусять вас рухатися в такт музиці, зчитуючи ритм. Особливого вайбу альбому додали ремікси українських та російських DJ, які також увійшли до треклиста.

Загалом в альбомі одинадцять танцювальних треків. Альбом "You are the one" про те, що було і те, що відбувається зараз у житті. У збірці артистка залишається вірною собі, незважаючи на нове цікаве звучання, в піснях читається її фірмовий стиль.

"У цьому альбомі ми експериментували з цікавим звучанням ретро хвилі та модними тенденціями. DJ Nejtrino, Ozeroff, Sky створили унікальні ремікси, які теж увійшли до альбому. Для мене це творчий процес, яким я насолоджуюся. І як мені здається, музика створена з любов'ю , точно знайде відгук у серцях багатьох людей" – ділиться Поліна Крупчак.


Альбом "You are the one" вже доступний на всіх стрімінгових платформах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: музыка,премьера,альбом
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.