ПРЕМ'ЄРА! ЯСКРАВА ВІДЕОРОБОТА ВІД VLADA K

10 листопада 2021, 09:14
Власник сторінки
Журналіст
0
16
ПРЕМ ЄРА! ЯСКРАВА ВІДЕОРОБОТА ВІД VLADA K

Юна та яскрава співачка VLADA K презентує нову відеороботу на трек BOOM

Пісня BOOM з однойменного альбому стала візитною карткою співачки і отримала візуалізацію.

Режисером відеороботи виступив Олексій Кучеренко з яким вони вже співпрацювали.

 Альбом співачки побудований на фольковій тематиці, що вдало поєднана з танцювальною музикою. Саме цю ідею було реалізовано в новому кліпі.

"У новій роботі Влади ми показали симбіоз двох культур: хіп-хоп та української етніки! Я завжди за креатив, щось нове, свіже, незвичайне і те, що викликає резонанс у людей після перегляду. Тепер українські народні танці ще більше будуть у тренді! Несемо українську культуру в маси! Від Івано-Франківська до Нью-Йорка!" - ділиться режисер відеороботи Олексій Кучеренко

Яскраві образи, традиційні костюми влучно поєднані з сучасними вишиванками. Поєднання минулого і сучасності можна побачити і в обраних локаціях. Колоритний сільський стайл Національного музею народної архітектури та побуту "Пирогово", вуличне графіті та архітектурні форми нових будівель. У новому кліпі співачки також був задіяний танцювальний народний колектив «Терен»

VLADA K - це нове покоління української музики, що береже нашу історичну ідентичність.

"Мені завжди подобались українські національні мотиви але я намагаюсь поєднати їх з сучасною музикою. Наша відеоробота саме така. Впевнена, що нам з режисером вдалося поєднати минуле та сучасне, і головне, зробити це цікаво" - розповідає співачка.

Кліп вже на YouTube каналі співачки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.