Зірка «Гри престолів» - Ейдан Гіллен взяв участь в новому науковому серіалі для

09 вересня 2021, 12:44
Власник сторінки
0
10
Зірка «Гри престолів» - Ейдан Гіллен взяв участь в новому науковому серіалі для

Космос викликає трепет і подив, але також він може бути страшним і смертельним. Надмасивні чорні діри, смертельні сплески гамма-променів, блукаючі астероїди, загадкова темна енергія, непередбачувані н

«Космічні вбивці», прем’єра яких відбудеться у неділю, 19 вересня о 21:00 на Science Channel і Discovery+.

 

Це багатосерійний фільм, який використовує нуарну оповідь про ці загрози змішуючи в сценарії, анімацію, драму із спілкування з провідними експертами в галузі астрономії, астрофізики, біології, космології та планетології.

 

Ейдан Гіллен («Гра престолів») виступає у ролі детектива в цій історії. У кожному епізоді у нього є справа яку він повинен розкрити, але для цього йому потрібні докази. Він дослідить кожну космічну катастрофу за допомогою таємничого інформатора і широкого кола експертів, які вивчали найнеймовірніші космічні події.

 

Чорні діри, смертельне космічне випромінювання, маленькі зелені чоловічки, астероїди-вбивці, космічний брухт і «великий космічний сон» складають шість випадків - кожен із них несе смертельну небезпеку, що ховається в глибинах космосу. Його висновок - Земля на лінії вогню. Справа не в тому, чи відбудеться якась з цих подій, а питання лише коли!

 

Програма виробляється компанією «Wall to Wall Media» Ltd для Discovery, Inc.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.