«Boom»: Vlada K презентувала новий альбом

07 вересня 2021, 23:18
Власник сторінки
Журналіст
0
16
«Boom»: Vlada K презентувала новий альбом

Українська співачка Vlada K презентувала свій перший альбом «Boom».

«Boom» — це перший альбом юної співачки Vlada K створений в тандемі з відомим автором Дмитром Сисоєвим.

Альбом об’єднав в собі п’ять україномовних треків, чотири з яких видаються вперше.

Поряд з новими роботами в альбом увійшов раніше презентований трек «Схованки», який вже набрав понад 700 000 переглядів в youtube і з кожним днем ​​набирає популярності.

«Кожна пісня це моя душа, мої захоплення, зі своїми барвами и дзеркальним відображенням мого внутрішнього стану. Особлива для мене пісня в альбомі — Тарантела — емоційна и надихаюча, впевнена вона сподобається багатьом», — прокоментувала Vlada K.

В альбомі «Boom» співачка розширює свої музичні горизонти і гармонійно поєднує різні жанри. Це альбом про життя самої юної артистки, її відносини з батьками, про її улюблені пори року і захоплення.

У платівці уживаються фолькові теми, танцювальна музика, фанк і віртуозні вокальні партії співачки.

«Я безмежно вдячна своїм батькам, що кожного дня можу втілювати в життя свою мрію, ми з вами три великих серця, які будуть завжди битися в унісон» — говорить співачка.

Сама співачка говорить, що вона не типова мала і це ви точно можете почути в альбомі «Boom», який вже доступний на всіх стрімінгових платформах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: музыка,дети,талант,альбом,співаки,українська музика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.