AMC Networks оголошує дати осінніх прем’єр

31 серпня 2021, 11:27
Власник сторінки
0
14

Цієї осені AMC Networks представляє захоплюючі драми, продовження улюблених серіалів та довгоочікувані прем'єри. Вони транслюватимуться на AMC, AMC+, Acorn TV, ALLBLK, BBC AMERICA, Shudder, Sundance N

Головні прем'єри AMC та AMC+:

«Сміти з Ультра-Сіті» (AMC / AMC+)

Прем'єра в понеділок, 13 вересня, об 11:00; Дивіться на AMC+ ще до прем'єри

Головні герої «Сміти з Ультра-Сіті» — анімовані ляльки, які «грають» дорослих персонажів. Серіал створили Стів Конрад («Патріот», «Вічна благодать») та студія Stoopid Buddy («Робоцип»). У центрі сюжету — розслідування таємничого зникнення найвідомішого магната мегаполісу Ультра-Сіті, Карпентера К. Сміта. Цю справу ведуть двоє сміливих детективів, Девід Міллс і Гейл Джонсон. Вони планують боротися проти небезпечної корупції міста, ризикуючи усім, навіть своєю родиною. У серіалі зіграли Крістен Белл («У кращому світі»), Декс Шепард («Батьківство»), Джон Рейлі («Місячна база 8»), Алія Шокат («Пошукова партія»), Тім Медоуз («Навчені»), Луїс Гузман («Безсоромний»), Мелісса Вілласеньйор («Суботнього вечора в прямому ефірі»), Террі О'Квін («Загублений»), Дебра Вінгер («Умови ласки»), Бібі Ньювірт («Чикаго») та Джейсон Манцукас («Великий Рот»). 

«І мертві підуть: Світ поза межами» (AMC / AMC+)

Прем'єра 2 сезону, неділя, 3 жовтня о 22:00; Доступно на AMC+ на тиждень раніше

Другий сезон «І мертві підуть: Світ поза межами» завершує епічну історію про Айріс (Алія Рояль), Надію (Алекса Мансур), Елтона (Ніколас Канту) та Сайласа (Гел Кампстон) — чотирьох друзів, які подорожували країною з місією, яка змінила все, що вони знали про себе та світ. Поки вони протистоять загадковій Військовій Громадянській Республіці та борються за контроль над своїм життям, їх план зміниться, як і вони самі.

«Бійтеся, як мертві підуть» (AMC / AMC+)

Прем'єра 7 сезону, неділя, 17 жовтня о 21:00; Доступно на AMC+ на тиждень раніше

Тедді (Джон Гловер) показав своє бачення «Кінця», коли підірвав ядерні боєголовки по всьому Техасу. Ті, хто вижив, вирішуватимуть, як буде виглядати «Початок». Вони робитимуть це у світі, позбавленому світла та надії, де зовнішнє повітря таке ж смертельне, як і незнайомці на вулицях. Ті, хто вижив, дізнаються, хто вони насправді. Хтось знайде нову мету, хтось переосмислить себе, навіть якщо це коштуватиме їм близьких людей.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.