ВІКТОРІЯ БУЛЄЄВА: НА ПРОЄКТІ «СПІВАЮТЬ ВСІ» БУЛИ ДУЖЕ ДОСТОЙНІ УЧАСНИКИ

20 серпня 2021, 11:21
Власник сторінки
Журналіст
0
78
ВІКТОРІЯ БУЛЄЄВА: НА ПРОЄКТІ «СПІВАЮТЬ ВСІ» БУЛИ ДУЖЕ ДОСТОЙНІ УЧАСНИКИ
ВІКТОРІЯ БУЛЄЄВА

Вже 21 серпня на телеканалі Україна стартує нове шоу "Співають всі".

Напередодні ми поспілкувалися з оперною-дівою Вікторією Булєєвою, яка стала експертом зіркової сотні та дізналися подробиці зі зйомок!

Вікторіє, розкажи, як тобі формат нового шоу?

Формат нового шоу, особисто мені, дуже подобається. Вперше про нього дізналася побачивши британську версію. Як тільки я почула новину про те, що такий грандіозний проєкт буде та у нас в Україні захотіла взяти участь. Сто зіркових членів журі, неймовірні емоції, величезна сцена, локація що вражає і, безсумнівно, талановиті учасники.

Це твій перший досвід як члена журі?

Так. Для мене можливість випробувати себе в ролі «зіркового експерта», і члена журі, в даному проєкті, стала дебютною. За період становлення моєї кар'єри, я неодноразово брала участь у вокальних конкурсах: бувши в позиції, коли оцінюють виключно ТЕБЕ, і ти борешся за результат. Але такий досвід для мене не менш важливий, і я вважаю, що оцінювати учасників з позиції професійного вокаліста, у мене вийшло.

А взагалі ти суворий суддя, часто критикувала учасників?

З упевненістю можу відповісти, що я була справедливою до всіх учасників проєкту. Артист - це не тільки про голос. Артист - це про сукупність багатьох характеристик, включаючи професіоналізм поведінки на сцені, наявність музичної освіти, грамотності у виборі репертуару, і щоденної роботи над собою. Все це було важливо для мене при виборі віддавати свій голос учаснику чи ні. Що з цього вийшло, ви зможете побачити вже зовсім скоро.

Як думаєш, а ти сама могла б розкачати сотню?

Провокаційне запитання (посміхається). Скажу так, що я неспроможна передбачити, точну кількість членів журі, які змогли б натиснути кнопку, якби я стала учасником цього музичного проєкту. Але я зробила б все від себе залежне, щоб підкорити серце кожного з них.

Були учасники, яким ти могла б сказати "сцена це не ваше"?

На проєкті «Співають всі» були дуже гідні учасники. Але, як і на будь-якому конкурсі, є ті, хто підготовлений краще, а є і ті, хто підготовлений гірше. Таких, щоб сказати їм «Сцена - це не ваше», для мене, особисто, не було. Були такі учасники, яким хотілося просто дати свої професійні поради та рекомендації. Сцена не терпить слабких і не підготовлених до неї. І з часом, вона сама зробить свої корективи для кожного артиста.

На шоу у тебе дуже яскраві образи, це робота стилістів і дизайнерів або ти сама собі підбираєш луки?

Всі мої образи для участі в проєкті «Співають всі», абсолютно дизайнерські й ексклюзивні. І я безмірно вдячна команді українського бренду «ZAT», за допомогу в створенні образів, які підкорили багатьох.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Украина,музыка,звезды,опера,шоу,шоу-бизнес,певица,украинская музыка,телеканал Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.