Перший номер і друге місце. Як Рената Штіфель виступила на "Слов'янському базарі

21 липня 2021, 17:07
Власник сторінки
Журналіст
0
14
Перший номер і друге місце. Як Рената Штіфель виступила на  Слов янському базарі
Рената Штифель Славянский базар

Церемонія закриття ювілейного Міжнародного фестивалю мистецтв "Слов'янський базар у Вітебську" пройшла в неділю.

Ювілейний Міжнародний фестиваль мистецтв "Слов'янський базар у Вітебську" пройшов з розмахом в 30-й раз відкривши свої двері для молодих і талановитих виконавців.

Сцена "Слов'янського базару" стала стартом для багатьох артистів. Саме тому напружена боротьба розгорнулася за головний приз конкурсу молодих виконавців. У перший конкурсний день учасники виконали "світовий хіт", в другий "слов'янський хіт" в супроводі заслуженого колективу Республіки Білорусь Президентського оркестру Білорусі під керівництвом головного диригента Віталія Кульбакова.

З першого дня Рената увійшла в трійку лідерів. Хоч і на жеребкуванні їй дістався не найкращий для конкурсів перший номер, вона змогла з перших нот підкорити суддів і отримати 67 балів, з можливих 70-і, виконавши пісню "Rise Like a Phoenix".

У супроводі оркестру Рената виконала українську пісню "Рідна мати моя". І за підсумком посіла друге місце, від першості артистку відділив лише один бал.

"Мрія, яка збулася! Стояти на сцені "Слов'янського базару", представляти свою країну на такому масштабному фестивалі була честь для мене. Я знаю, що змогла достукатися до кожного серця в залі і віддача, яку я отримала, стоячи на сцені в Вітебську, неймовірна! Ці емоції досі не покидають мене"- ділиться співачка своїми емоціями після конкурсу.

Але не тільки голосом Рената підкорила глядача, а й своїми нарядами, її образи назвали кращими серед учасників. І все це завдяки Дому моди "Reny M" - українському бренду одягу, який сам розробляємо і виготовляємо всі колекційні моделі. Працює виключено з провідними італійськими, французькими виробниками тканин високої якості.

Варто відзначити, що Гран-прі фестивалю в цьому році отримала представниця Казахстану Рухія, яка в другий день виконала українську пісню "Зозуля" - Злати Огнєвіч.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Рената Штифель,Славянский базар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.