ПОЛІНА КРУПЧАК ПРО ТЕ, ЯК СИЛЬНО МИ ГОТОВІ КОХАТИ

02 липня 2021, 11:39
Власник сторінки
Журналіст
0
55
ПОЛІНА КРУПЧАК ПРО ТЕ, ЯК СИЛЬНО МИ ГОТОВІ КОХАТИ
Полина Крупчак

29 червня Поліна Крупчак презентує кліп на пісню Стихія. Реліз синглу відбувся взимку і вже встиг зібрати своїх слухачів.

Режисерською групою кліпу стали ProDuck School. А ось головну роль зіграв відомий актор українського кіно - Олег Загородній.

«Я щаслива, що працюю з командою професіоналів. Здавалося б в кліпі використані на перший погляд прості образи і сюжет, але вони тонко передають настрій пісні, де є історія і певна енергія, яку потрібно візуалізувати. Сьогодні - це історія внутрішніх переживань, пошуку потрібних слів, які іноді просто не можливо викласти на папері і важко сказати один одному, про те, як сильно ми готові кохати», - розповідає Поліна.

Стихія - це сила, яку нічим не зупинити, вона не підвладна людині. Точно так як і кохання, воно об'єднує двох окремих особистостей в єдину стихію, даруючи їм супер силу.

Кліп "Стихія" вийшов чуттєвим. Відтінки, внутрішні переживання, пошук і кохання. Здавалося б давно не новий сюжет, а й кохання - почуття, яке живе від моменту створення світу.

Дивіться відео роботу на всіх стрімінгових платформах!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: премьера,видеоклип,Премьера клипа на Корреспондент.net
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.