20 травня Караванська влаштує в Києві фешн-виклик Existential Fashion Error

17 травня 2021, 10:46
Власник сторінки
0
60
20 травня Караванська влаштує в Києві фешн-виклик Existential Fashion Error

Нова колекція найкреативнішої дизайнерки України Оксани Караванської руйнує ілюзорні стереотипи Sustainable-фешн і провокує на персональну відповідальність у моді

Відома українська дизайнерка Оксана Караванська творить свій новий проєкт: 20 травня о 19:30 у Києві, у відкритому просторі інноваційного парку UNIT.City (вул. Дорогожицька, 3), відбудеться унікальна фешн-подія під провокативною назвою Existential Fashion Error. 

Нова колекція Караванської – це не просто дефіле без правил, не просто фешн-виклик, а непересічний соціальний проєкт на підтримку Благодійного фонду «КРАН» та його доброчинної ініціативи «Будь потужною на 300W(omen)».
Existential Fashion Error - це концепт про інтелектуальну моду, яка несе сенси. Про моду - як простий спосіб говорити про складні речі.
На скільки етичною можна вважати моду у стосунку до навмисної модифікації тіла людини? Ця колекція, створена разом із текстильним дизайнером Ксенією Уманською, випускницею London College of Fashion, піднімає гостре соціальне питання про те, як паралельно існує дві реальності. В одній - свідомо порушена цілісність тіла, де жертви моди нівечать себе, в іншій - вимушена втрата природньої симетрії внаслідок трагічних подій. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Караванская
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.