"Дотик янгола" - прем'єра, що змінить ваш погляд на світ

18 лютого 2021, 14:32
Власник сторінки
Журналіст
0
10
 Дотик янгола  - прем єра, що змінить ваш погляд на світ
DNK RomNa презентує нову роботу "Дотик янгола"

Гурт DNK RomaNa презентує нову роботу "Дотик янгола".

"Дотик янгола" - глибока, лірико-драматична пісня з філософським задумом.

"У кожного з нас напевно був момент у житті,  коли ти відчув янгола поруч, коли на сто відсотків впевнений, що якась вища сила оберігає тебе від лиха. В нашій пісні показані дві історії: одна про людину, яка розчарувалася у житті, і не бачить ніякого виходу зі своєї ситуації, друга історія про людину, котра начебто заграє зі своєю долею та хизується сміливістю. Об'єднує їх те, що в кожного свій шлях, і наша віра в тому, що будь-кому відведений певний час.  Дякую Роману за влучне прочитання такої метафоричної теми" - розповідає Наталія.

"Дотик янгола" - пісня в стилі поп-рок не залишить вас байдужими. Звичайно, в сучасному світі у кожного своя віра, але навряд чи хтось поставить під сумнів сили всесвіту.

"Звертаючись до слухачів, ми пам'ятаємо, що мистецтво має значний вплив на виховання нового покоління, отже ми прагнемо створювати змістовний контент" - ділиться автор і соліст гурту Роман.

Відеоробота "Дотик янгола" демонструє саму ідею пісні, що життєвий шлях - це велике поле, де ти як колос, який проходить всі стадії від народження, аж до самого кінця, а також приклад людини яка ризикує кожен день. Будь-яка мить життя - це вибір, і тільки янголи, змінюють його, запускаючи знову годинник за секунду до його зупинки. 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Ангелы,ангел,українці,українська музика,дотики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.