OLEYNIK&СТОБОЙ шокували своїм треком "Вечеринка"

05 лютого 2021, 14:44
Власник сторінки
Журналіст
0
12
OLEYNIK&СТОБОЙ шокували своїм треком  Вечеринка
OLEYNIK&СТОБОЙ

Відбулася прем'єра нового треку OLEYNIK&СТОБОЙ - "Вечеринка".

OLEYNIK&СТОБОЙ - новий музичний проект, який працює в жанрі «авангардний hip-hop / urban music».

OLEYNIK - ліричний виконавець, герой-коханець. СТОБОЙ - божевільний музичний геній. Ці хлопці відразу можуть зловити «правильний вайб» і настрій. Лірична музика з авангардними наспівами дає імпульс і не залишить нікого байдужими.

Новий трек "Вечеринка" - це ноти 90-х, це справжня жага свободи, драйву і яскравих емоцій, це динамічна танцювальна музика з зрозумілим змістом і мелодією, що легко запам'ятати.

"Рік проведений на карантині істотно вплинув на всіх людей і нам захотілося на «Вечеринку» без будь-яких обмежень. Так і народилася ідея треку" - ділиться OLEYNIK.

"Вечеринка" створювався в найкрутіших районах Києва. Хлопці надихалися місцевим колоритом на Березняках, Русанівці, Троєщині.

"OLEYNIK мені як старший брат, він набагато досвідченіший і знає як знайти важелі, щоб механізм був запущений правильно. Моє завдання - писати музику і надихатися" - говорить СТОБОЙ.

Трек "Вечеринка" вже доступний на всіх музичних платформах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: музыка,премьера,Олейник,Авангард,украинская музыка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.