Запальні танці, шампанське, мандарини і салют у новому відео Поліни Крупчак

16 грудня 2020, 16:07
Власник сторінки
Журналіст
0
54
Запальні танці, шампанське, мандарини і салют у новому відео Поліни Крупчак
Полина Крупчак

Українська співачка Поліна Крупчак напередодні різдвяно-новорічних свят представила оновлену версію на пісню Last Christmas

Прем'єра атмосферного кліпу відбулася на Youtube-каналі артистки, і вже набрала багато переглядів.

За словами самої Поліни "Last Christmas" - це сучасна slap house варіація на тему легендарної пісні групи Wham!, яка вийшла в 1986 році і не втратила популярність по сьогоднішній день. Головним героєм відео став Zedek Maestrelli.

Новий рік це танці, караоке і часто дуже цікаві, смішні історії і люди, з якими ви можете познайомитися абсолютно випадково. Це відео, якраз про таку зустріч і незвичайне новорічне знайомство.

Відео з яскравими танцями, незвичайною атмосферою і всіма атрибутами Нового року створить святковий настрій і змусить посміхнутися.

"Я хочу щоб незважаючи на важкий 2020 у всіх нас була віра в краще, в Новорічне диво, а моє нове відео подарувало людям атмосферу справжнього свята" - ділиться Поліна Крупчак.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Новый год,Рождество,песни,новогодние праздники,кавер,Christmas
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.