Каріна Плай і Слава Сінчук ще здивують!

25 серпня 2020, 10:16
Власник сторінки
журналист
0
41
Каріна Плай і Слава Сінчук ще здивують!

У цінителів сучасної української музики складається враження, що у Каріни Плай починається потужний творчий злет. Варто побажати успіху!

Відома українська співачка Каріна Плай щиро вразила новою патріотичною піснею “Останній шанс”. Запис здійснено у співпраці  з одним з найпотужніших рок- музикантів України, лідером групи Galaxy Cлавою Сінчук, що долучився до написання музики і аранжування.

Прем`єра пісні скромно відбулася на сторінці в Фейсбуці Каріни. І здобула чимало схвальних відгуків.

Сподіваємося, тандему вдасться зняти професійний кліп чи, хоча б, зробити якісний концертний запис…

-Ми всі боремось за щасливе життя, кожен на своєму фронті. Ми зі вкладаємо всі наші сили у пісні, щоб достукатися до ваших сердець. Тільки НЕ МОВЧІТЬ! Саме зараз в нас залишився ОСТАННІЙ ШАНС щоб захиститися і жити ВІЛЬНО!
Цю пісню ми присвячуємо ВАМ, друзі, усім і кожному, бо без нашого захисту і любові Україна так і залишиться зрадженою країною мертвих мрій.
Слухайте, коментуйте, підтримуйте, репостіть – ваша підтримка дуже дуже важлива завжди !!!

І нехай береже нас усіх Бог.

Із святом вас, друзі! – заявила Каріна Плай.

Треба в першу чергу не забувати,що ми, прості українці ,є хазяями на своїй землі, а не влада і не чужинці! І нагадати усім, що в нас таки є ЧЕСТЬ І СОВІСТЬ і наша УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА! – сказав Слава Сінчук.

Слава нашим героям, нашим сильним людям, слава нашій силі відроджуватися і бути вільними не дивлячись ні на що!- підкреслила Каріна Плай.

Вільна і сумна
Кличе нас вона
Зраджена країна, та, що Богом нам дана….
Вільна і сумна
Все ще вірить в нас.
Ми – її надія, ми її ОСТАННІЙ ШАНС!!!

Текст-К.Плай.
Музика, вокал – К.Плай і С.Сінчук.
Аранж, соло гітари, зведення – С. Сінчук.

-Слава Сінчук –  легенда рок-музики у нас в країні, 5 років працював в Америці з Galaxy , його там досі пам’ятають,  випустив там англомовний альбом, увійшов в топ 10 вокалістів світу по верcії америкaнського профі видання “New metal” , його називають українським Кавердейлом … Він запросив мене у свою Галактику і ми разом створили вже чимало пісень, та шкода – рок-музика у нас в країні не в фаворі…-написала Каріна Плай.

У цінителів сучасної української музики складається враження, що у Каріни Плай починається потужний творчий злет. Варто побажати успіху!

Каріна Плай ще здивує!

Підготував Віктор Тригуб
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.