ГУРТ DNK RomaNa ПРЕЗЕНТУЄ НОВИЙ ТРЕК "ВУЛКАН І МОРЕ" (ВІДЕО)

20 липня 2020, 12:56
Власник сторінки
Журналіст
0
22
ГУРТ DNK RomaNa ПРЕЗЕНТУЄ НОВИЙ ТРЕК  ВУЛКАН І МОРЕ  (ВІДЕО)
"Вулкан і море" гурт DNK RomaNa

Сьогодні відбулась прем'єра пісні і лірик відео "Вулкан і море" гурту DNK RomaNa

DNK RomaNa з'явився на небосхилі українського шоу-бізнесу зовсім нещодавно. Але в житті цей дует існує вже багато років. Роман та Наталя творча подружня пара. Пісня "Вулкан і море" написана саме завдяки розумінню справжніх сімейних відносин і цінностей. Це пісня про гармонію і баланс,який допомагає двом таким різним стихіям співіснувати в одному просторі.

"Дві стихії, що це?! Боротьба, або злиття і ще більша сила? Кожен, хто пройшов шлях «не один рік поруч зі своїми коханими» розуміють, що це доповнення та продовження один одного, але без боротьби тут не обійтися, саме в ній відтворюється правда та порозуміння" - ділиться автор та виконавиця Наталя.

Жінка лагідна та спокійна як вода, чоловік запальний та вибуховий як вогонь. Але ж всі знають, що і в морі буває шторм, а вулкани можуть спати тисячоліттями. Так в природі співіснують різні стихії, так має бути і в коханні, і в сім'ї.

"Слова цієї пісні влучно описують наші сімейні стосунки. Разом ми вулкан і море, можливо саме тому нам так добре разом вже багато років" - розказує про пісню Роман.

Пісня "Вулкан і море" вже доступна на всіх музичних платформах.

 https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/1170

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: море,вулкан,премьера,відео,українська музика,рок-музика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.