Рената Штіфель презентує відеороботу на пісню "Улыбнись"

11 червня 2020, 14:24
Власник сторінки
Журналіст
0
23
Рената Штіфель презентує відеороботу на пісню  Улыбнись
Рената Штифель - Улыбнись

Через місяць після прем'єри "Улыбнись" співачка Рената Штіфель презентувала відеороботу на цю пісню.

Автором пісні "Улыбнись" стала сама співачка, це її особиста життєва історія, яка вилилася в слова і музику.

"Ця пісня народилася ще два роки тому, коли сльози текли по обличчю, а серце розривалося на частини. У той момент коли моє життя перевернулося, а віра в те, що близькі люди можуть розлучатися залишаючись друзями була розбита реальністю, - ділиться Рената, - я ніколи не думала, що довгі роки спільного життя і як мені здавалося любові і поваги, в один день переростуть в абсолютну байдужість".

 

У новій відео роботі Рената вирішила показати лише свій внутрішній стан. Співачка наодинці зі своїми емоціями в порожньому місті. Миттєвості де вона мчить на швидкості вітру перебиваючи думки шумом мотору і насолоджуючись моментом того, що зараз вона одна і ніхто не зможе перешкодити її руху вперед.

 

"У цьому відео немає ніяких історій, сюжетів і сліз в ній немає. Тільки я одна і мій внутрішній світ, мої думки і емоції в цей момент. Це вже інша я, з новою усвідомленістю, але все тієї ж вірою в кохання" - розповідає Штіфель.

 

Режисером-оператором відео став Антон Шатохін відомий своєю співпрацею з багатьма зірками.

 

Відео доступне на YouTube каналі Ренати Штіфель.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Рената Штифель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.