Ми подолаємо пандемію коронавірусу коли усі дотримуватимемось правил карантину

08 квітня 2020, 14:27
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
41
Ми подолаємо пандемію коронавірусу коли усі дотримуватимемось правил карантину

Моліться душею, а не на показ, стоячи у храмі та дотримуйтеся правил карантину

Наближається пора Великодніх свят, коли кожен член родини, після освячення лози на Вербну неділю, протягом тижня активно готується до Великодня, що припав цьогоріч на 19 квітня. Це є давня українська традиція і так було, є і буде завжди.

Та, на жаль, життя часом вносить свої корективи. Так сталося і на цей раз, коли світом поширився коронавірус (COVID-19), який обирає жертв не керуючись будь-якими принципами.

Зважаючи на ситуацію, що склалася, керівництво держави досить швидко та якісно відреагувало на пандемію – запроваджено карантин та відповідні покарання за недотримання його правил. Та, не зважаючи на це, є окремі люди, які вважають, що мають особливий статус чи їхня віра спасе у будь-якій ситуації. Так, у соціальній мережі «Фейсбук» під постом одного із користувачів щодо значної кількості прихожан, не зважаючи на запроваджений в Україні карантин, у церкві Різдва Пресвятої Богородиці під час богослужіння 07 квітня п.р., одна жінка, яка явно не задоволена усім, що відбувається, залишила коментар: «Люди, які моляться - ніяка інфекція їм не страшна. На Голгофі Ісус переміг смерть!!!».

Звичайно, що ніхто не візьметься засуджувати людину за те, що вона вірить у чудо. Проте, вищезазначена особа жартівливо реагує на інформацію про запроваджений у державі карантин та про інші заходи вищого керівництва держави у боротьбі із пандемією коронавірусу. Більше того, вважає, що ініціатива щодо заборони участі людей у масових богослужіннях в греко-католицьких церквах походить від осіб, які, ймовірніше за все сповідують іншу релігію, зокрема, іудаїзм.

Тож, моліться душею, а не на показ, дотримуйтеся правил карантину, щоб не заподіяти шкоди ні собі, ні своїм оточуючим та близьким, не критикуйте владу за певні обмеження чи посилення кордонів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Львів,Коронавирус,коронавірус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.