Канал Discovery запрошує на повторний перегляд освітніх документальних фільмів

23 березня 2020, 13:42
Власник сторінки
0
16
Канал Discovery запрошує на повторний перегляд освітніх документальних фільмів

В ефір повторно вийдуть серіали "Невидимі вбивці" про віруси грипу та еболи, "Через червоточину з Морґаном Фріменом" або "Як працює Всесвіт"

20 березня 2020 р.

З цього тижня канал Discovery запрошує допитливих глядачів отримати змістовні відповіді на питання про Всесвіт, а також про вплив двох відомих вірусів - грипу та еболи, у захоплюючому марафоні серій з найулюбленіших серіалів: «Невидимі вбивці», «Через червоточину з Морганом Фріменом» та «Як працює Всесвіт».

 

До кінця березня шанувальники науки матимуть можливість дізнатися багато цікавого про існування людини, віруси та Всесвіт завдяки щоденним захоплюючим шоу:

 

  •  «Як працює Всесвіт?» (Понеділок - п’ятниця, початок 11:00) 

Що сталося в першу секунду після великого вибуху? Як виникли газові гіганти Юпітер та Сатурн? Які умови та події призвели б до вимирання людського роду? Як утворилася зірка нашої сонячної системи, Сонце? Коли б міг наступити кінець Всесвіту і як би він виглядав? Захоплюючий серіал "Як працює Всесвіт"  поєднує експертні думки з вражаючою комп'ютерною графікою; використовує відкриття сучасної астрономії для виявлення внутрішніх процесів космічного простору.

 

  •  «Через Червоточину з Морґаном Фріменом» (понеділок - п’ятниця, початок о 16:00) 

актор-володар «Оскара» та космічний ентузіаст Морґан Фрімен, створив й спродюсував власний науковий фільм «Через червоточину», де розповів про найбільші таємниці Всесвіту. Кожен епізод шукає відповіді на великі запитання: ми одинокі? Звідки ми взялися? Чи є життя на інших планетах ?

 

  •   «Невидимі вбивці» (неділя, починаючи з 20:00) 

серіал допомогає зрозуміти, як віруси формували людські здоров'я та історію, як - біологічно та соціально - вони впливають на глобальне суспільство. Він показує неймовірну роботу, що ведеться для боротьби з вірусами. Ви побачите дві серії на каналі Discovery:

 

    • «Грип»   (22 березня) - фільм заглиблюється в дивовижну та мало зрозумілу історію про  вплив вірусу,  який постійно розвивається і змінюється. Його часто недооцінюють як двоюрідного брата звичайної застуди. Через 100 років у серії аналізують пандемію грипу 1918 року, коли ще не було вакцин. Швидкий перехід до сучасних часів, і нам показують, що вакцини проти грипу доступні мільйонам людей по всіх країнах, але багато хто помиляється у діагнозі.
    • «Ебола»  (29 березня) - серія досліджує один із найнебезпечніших у світі вірусів, що поширюється фізичним контактом із зараженими рідинами тіла. Він атакує медичних працівників та людей, які піклуються про хворих. Це розповідь про епідемію у Західної Африці 2014 року, де відсутність інфраструктури охорони здоров'я, культурні практики та повільна глобальна реакція спричинили багато смертей.

 

По дві години у будні та одну годину щосуботи канал Discovery відповідає на найважливіші запитання, що турбують глядачів.










Про канал 

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) - світовий лідер у сфері науково-популярного телебачення, який тримає у фокусі події реального життя та представляє  пристрасній аудиторії ентузіастів у всьому світі контент, який надихає, інформує та розважає. Discovery постачає понад 8000 годин оригінальних програм щороку та тримає лідерство в категоріях найпопулярніших жанрів. Доступний у 220 країнах та територіях на майже 50 мовах, Discovery - новатор, який охоплює глядачів на різних платформах, включаючи продукти телебачення TV Everywhere, наприклад портфоліо програм GO; прямі потокові послуги для споживачів, такі як програвач Eurosport Player, Food Network Kitchen та MotorTrend OnDemand; цифровий та соціальний контент від Group Nine Media; визначне партнерство з BBC в області  природознавства та фактичного контенту; стратегічний союз з PGA TOUR для створення міжнародного будинку гольфу. Портфоліо преміум-брендів  Discovery включає Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, а також майбутнє багатоплатформове СП з Чіпом і Джоанною Гейнс, Magnolia, Мережа Опри Вінфрі OWN у США, Discovery Kids у Латинській Америці та Eurosport, провідний постачальник місцевих та преміальних видів спорту, і партнер Олімпійських ігор у Європі. Для отримання додаткової інформації відвідайте корпоративну сторінку.discovery.com та слідкуйте за @DiscoveryIncTV на соціальних платформах.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.